Timbalan LDPR yang ditawarkan untuk memberikan gadai janji kepada kanak-kanak

Sekumpulan timbalan dari Parti Demokrat Liberal di bawah pimpinan Vasily Vlasov membuat cadangan mengeluarkan pinjaman gadai janji kepada kanak-kanak dari 14 tahun.

Sehingga kanak-kanak boleh membayar hutangnya sendiri, ia dicadangkan untuk menetapkan di peringkat perundangan sewa apartmen untuk disewa dan ini bermakna untuk memadamkan gadai janji.

Jawapan kepada soalan ini, mengapa ini perlu, agak mudah.

Menurut Vlasov, mekanisme ini akan membolehkan kaum muda berusia 25 hingga 30 tahun sudah ada rumah sendiri.

Ini akan membolehkan mereka secara senyap-senyap membuat keluarga, tidak menafikan diri mereka sebagai pewaris kerana "gadai janji belum dibayar lagi."

Sesiapa yang tahu bagaimana untuk membayar pinjaman gadai janji, memahami bahawa sebahagian besar bayaran bulanan pergi untuk membayar faedah.

Timbalan menteri telah meramalkan bahawa ini - gadai janji yang dikeluarkan kepada seorang remaja berusia 14 tahun akan dibayar dengan berlainan: dana dari menyewa sebuah apartmen akan pergi setiap bulan untuk membayar balik prinsipal. Pemuda akan mula membayar faedah pinjaman apabila dia menamatkan pengajiannya dan mula bekerja.

Mengikut penulis, Kementerian Pembinaan dan Perumahan dan Kemudahan Awam, serta Bank Pusat, mesti melaksanakan cadangan itu.

Apabila cadangan ini dipertimbangkan, tidak dilaporkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan