Timbalan Duma Negeri Vitaly Milonov menjadi bapa buat kali keenam

Timbalan Duma Negeri Persekutuan Rusia Vitaly Milonov sekali lagi menjadi bapa - dia mempunyai anak keenam. Isteri Milonov, Eva, melahirkan anak perempuannya lagi.

Seorang timbalan berusia 44 tahun, yang semua orang tahu kerana inisiatif perundangan skandal dan kuatnya, biasanya tidak suka menyebarkan kehidupan peribadinya.

Oleh itu, ramai orang Rusia tidak mengesyaki bahawa dia adalah bapa kepada banyak anak dan pemimpin sebenar di kalangan anggota parlimen dalam bilangan anak dalam perkahwinan tunggal undang-undang.

Milonov menimbulkan enam pewaris: Martha, Nicholas, Peter, Dunya dan Ilya. Seperti yang mereka panggil bayi baru lahir, ia belum diumumkan secara rasmi, tetapi wartawan akhbar metropolitan memberitahu dengan rujukan kepada sumber mereka sendiri bahawa gadis itu akan dinamakan Pelagia.

Bapa yang sangat gembira ramai kanak-kanak telah berkongsi semangatnya dengan akhbar, dengan mengatakan bahawa dia sangat bangga dan gembira dengan kelahiran seorang anak perempuan. Dia sangat berterima kasih kepada bayi kerana hakikat bahawa dia menyamakan keseimbangan jantina dalam keluarga dengan penampilannya - kini tiga lelaki dan tiga perempuan dibesarkan di dalamnya.

Vitaly Milonov dikenali di Rusia tidak lagi sebagai ayah penyayang dengan banyak kanak-kanak, tetapi sebagai pengarang inisiatif berprofil tinggi yang kadang-kadang membingungkan kedua-dua orang awam dan rakan-rakan pilihan rakyat. Oleh itu, pengarang Milonov adalah undang-undang dan undang-undang seperti pengharaman kritikan antara pihak, pengharaman promosi homoseksual dan pedofilia.

Dia adalah seorang pejuang yang tidak dapat dilawan terhadap penghijrahan haram, dengan pelanggaran hak Russia di Negara Baltik. Beliau adalah pengarang inisiatif untuk membawa pengawal Cossack kepada polis di negara ini.

Pada masa-masa yang berlainan, Milonov dengan lantang bersuara dengan saluran MTV, dengan pengarah teater dan pawagam, dengan penghibur yang popular (contohnya, Madonna), dengan pengasas tapak temu janji - dia menuntut larangan dan menutup semua yang bercanggah dengan konsep moral.

Tidak lama dahulu, Vitaly Milonov mencadangkan di peringkat perundangan untuk melarang pengguguran di Rusia, memberikan embrio status warga negara Persekutuan Rusia. Oleh itu, pengguguran boleh disahkan sebagai pembunuhan penuh seorang warganegara Rusia, berkaitan dengan tanggungjawab jenayah yang akan timbul untuk ibu bapa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan