Timbalan parlimen British menangguhkan kelahiran mereka sendiri demi mengundi pada Brexit

Buruh MP Tulip Siddik, Ahli Parlimen British, berkata demikian tidak akan melahirkan sehingga dia menyertai undi Brexit.

Timbalan menteri hari ini perlu membuat keputusan penting dengan persetujuan dengan Kesatuan Eropah. Bukan sahaja nasib Brexit bergantung kepada keputusan mereka, tetapi juga nasib seluruh negara dan setiap orang Britain pada tahun-tahun mendatang.

Tulip Seddik tidak dapat mengundi jika dia pergi untuk melahirkan tepat pada masa yang ditunjukkan oleh doktor.

Disebabkan masalah kesihatan yang ketara, dia telah direkabentuk satu bahagian cesarean yang dirancang. Walaupun desakan doktor dan amaran mereka adalah berbahaya untuk terus mengandung Tulip, seorang ahli parlimen wanita memutuskan untuk menangguhkan tarikh penghantaran selama beberapa hari. Adalah penting baginya untuk mengambil bahagian dalam undi akhir.

Amalan biasa untuk ahli parlimen hamil atau timbalan dengan anak-anak kecil adalah mencari pengganti dari kalangan ahli parti. Kadang-kadang ternyata bahawa dua timbalan dari parti pembangkang hamil sekaligus, dan penggantinya tidak diperlukan, karena ketiadaan dua anggota parlemen dari pihak yang berbeda tidak mempengaruhi keputusan undi.

Siddick menolak semua pilihan dengan pengganti dan berhasrat untuk secara peribadi mengambil bahagian dalam undi. Selepas dia dia segera pergi ke klinik - doktor akan menunggu untuknya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan