Kes permainan di gelanggang bola salji akan dipertimbangkan

Proses undang-undang yang luar biasa bermula di Kamchatka. Mahkamah tentera garnisun Petropavlovsk-Kamchatsky berhasrat untuk menilai dan melayakkan tindakan tentera, yang dituduh menewaskan kanak-kanak untuk salji.

Dua kanak-kanak sekolah berusia 13 dan 14 tahun bermain bola salji, dan satu "salji" salji tidak sengaja memukul kereta pegawai itu. Anak-anak meminta maaf kepada pemilik kereta, tetapi lelaki itu bersikeras. Dia meninggalkan kereta dan memukul salah seorang kanak-kanak di muka dua kali.

Identiti orang asing militan itu ditubuhkan hanya dua hari kemudian, sejak lelaki itu hilang dari tempat kejadian. Jabatan tentera Jawatankuasa Penyelidikan Persekutuan Rusia membuka kes jenayah, tetapi dengan cepat menutupnya. Pengerusi Jawatankuasa Penyelidikan negara Alexander Bastrykin sendiri mengintervensi. Dia menuntut agar siasatan diteruskan.

Akibatnya, pada 1 Februari, fail kes dipindahkan ke mahkamah.

Seorang pegawai dituduh salah laku pentadbiran - di bawah artikel "Mengalahkan" (6.1.1 Kanun Pentadbiran Persekutuan Rusia) dia menghadapi 30 ribu rubel denda, atau menangkap selama 15 hari. Atas budi bicara Themis, penalti boleh digantikan oleh kerja wajib dalam masa 60-120 jam.

Perbicaraan pertama dijadualkan pada 8 Februari 2018. Lelaki itu tidak merumuskan sebab-sebab perbuatan emosinya. Ia juga tidak dilaporkan sama ada dia meminta maaf dalam kes seperti itu kepada anak-anak dan ibu bapa mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan