Kakek Frost pergi bercuti ke bandar-bandar di Rusia

Perjalanan Tahun Baru ke-3 wizard musim sejuk utama dari Veliky Ustyug ke bandar-bandar Rusia bermula hari ini, 8 November.

Kakek Frost memutuskan untuk pergi dalam perjalanan, di mana dia akan disertai oleh pekerja saluran NTV. Mereka adalah mereka yang akan mula hidup setiap hari dari penempatan yang akan bertemu dengan Santa Claus.

Sejak dua tahun yang lalu, penyihir Tahun Baru musim sejuk, walaupun umurnya yang cukup (datuknya lebih dari 2 ribu tahun!), Diuruskan untuk memandu 35 ribu kilometer di seluruh negara besar dan menyerahkan anak-anak hampir 180 tan Hadiah Tahun Baru.

Perjalanan hari ini adalah yang ketiga berturut-turut. Sebelum jam serentak, Santa Claus memerlukan banyak masa. Untuk baki 53 hari semasa 2018 anda perlu memenuhi impian anak-anak (dan kadang-kadang orang dewasa!) yang benar-benar percaya kepada mukjizat.

Pandu rancangan tahun ini 22 bandar raya Rusia. Dia telah pergi ke Vladivostok dan Krasnoyarsk. 9 November, dia dijangka di Tomsk, 10 dan 11 November - di Kemerovo. Pada 12 hingga 13 November, penyihir akan bertemu di Barnaul, pada 15 November - di Novosibirsk, dan pada 16 November - di Omsk.

Kemudian dia akan melawat Tyumen, Chelyabinsk, Yekaterinburg, Perm, Izhevsk, Kazan, Nizhny Novgorod, Samara dan Saratov, Volgograd, Krasnodar, Rostov-on-Don, Voronezh. 19 Disember, dia akan melawat Tula, dan dalam dua hari - di Kaliningrad.

Kemudian datang pula St Petersburg, Cherepovets, Vologda, Yaroslavl. 29 Disember Santa Claus akan tiba di ibu negara Rusia.

Semak tarikh ketibaan Santa Claus utama negara di bandar anda di sini: https://www.ntv.ru/peredacha/Puteshestvie_Deda_Moroza/team/66120.

Di setiap bandar, penyihir musim sejuk akan melawat mereka yang memerlukan keajaiban yang paling banyak - kanak-kanak dengan keperluan khas, kanak-kanak yang ditinggalkan tanpa penjagaan ibu bapa, keluarga dalam situasi yang sangat sukar. Daripada 40 ribu surat yang tiba di Pejabat Pos Santa Claus sebelum 1 November, dia memilih cerita yang paling menyentuh dan tulus di mana hanya keajaiban sebenar dapat membantu.

Anda boleh menonton perjalanan Santa Claus di saluran NTV, anda boleh mengetahui berita terkini di rangkaian sosial.

Sementara itu, di tempat kelahiran Bapa Frost di Veliky Ustyug selama satu minit Penerimaan surat daripada kanak-kanak tidak berhenti, Penyihir musim melayang bekerja sepanjang masa.

Pada malam Tahun Baru, kanak-kanak dan ibu bapa boleh menghantar keinginan dan mimpi mereka ke alamat berikut: 162390, Wilayah Vologda, Velikiy Ustyug, Santa Claus Post.

Surat-surat juga boleh dihantar ke alamat kediaman lain - di Moscow (109472, Wilayah Moscow, Kuzminsky Forest, Volgogradsky Avenue, memiliki 168d, kepada Santa Claus).

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan