Santa Claus menunggu tahniah dari anak-anak Rusia

Di kampung Santa Claus membuka surat, tetapi belum menerima surat dengan harapan Tahun Baru, tetapi untuk lukisan dan tahniah pada hari ulang tahunnya.

18 November, Santa Claus akan merayakan hari jadinya. Huruf dijangka dari anak-anak Rusia dan ibu bapa mereka, penulis ucapan terbaik, asli, menyentuh dan luar biasa akan menerima surat kejutan dari penyihir Tahun Baru yang baik.

Sukar untuk mengatakan betapa lama kakek Frost adalah, dia sendiri tidak boleh ingat dengan tepat berapa usia dia.

Ahli sejarah dan pakar dalam cerita dongeng dan tuntutan sihir itu penyihir utama negara ini berumur kira-kira 2000 tahun.

Di Veliky Ustyug, di kampung Ded Moroz, pada 18 November akan ada sambutan yang berkaitan dengan hari jadi anda, ucapan yang paling menyentuh dan menarik akan dibacakan kepada mereka.

Di Rusia, hari lahir penyihir Tahun Baru secara rasmi diraikan sejak tahun 2005.

November 18 di Ustyug, mengikut iklim "tradisi" yang berlaku, akan bermula frosts musim sejuk yang pertamadan oleh itu hari ini diterima sebagai hari jadi Kakek ajaib.

Harus diingat bahawa Frost cuba bersaing dengan masa itu, dan oleh itu salam akan diterima baik dalam bentuk surat kertas dan di dalam e-mel.

Sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam pertandingan tahniah, tanpa mengira tempat kediaman, jantina, umur. Ibu bapa boleh membantu anak-anak mereka mengatur surat ucapan dan poskad, tetapi ia akan menjadi lebih baik, jika kanak-kanak membuat ucapan sendiri, dengan tangannya sendiri.

Di mana untuk menghantar kerja: Santa Claus Post, Rusia, rantau Vologda, Velikiy Ustyug, kampung Father Frost, kod pos 162390.

E-mel: ded-moroz@morozko.net

Mengenai itu bagaimana menulis surat kepada Santa Claus di Veliky Ustyugbaca artikel kami.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan