Santa Claus mula menerima surat daripada kanak-kanak dan memberitahu apa hadiah yang mereka tanya

Hari ini, pejabat pos Rusia telah mula menyediakan perkhidmatan untuk menghantar surat kepada Santa Claus. Di kawasan, peti mel khas dibuka, di mana mana-mana kanak-kanak dan orang dewasa boleh menggugurkan mesej mereka ke wizard musim sejuk utama.

Setiap tahun, Rusia Santa Claus menerima lebih dari setengah juta huruf dan jumlah e-mel yang sama. Sejak 17 tahun yang lalu, beliau telah menerima lebih daripada 3.5 juta mesej daripada kanak-kanak.

Di kediaman datuk di Veliky Ustyug terdapat bilik khas di mana semua huruf yang datang disini disimpan.

Tetapi suasana sebelum Krismas sudah di udara dan ramai yang mula menulis mesej kepada Santa Claus, tidak menunggu 4 Disember, ada yang telah menghantar surat pada bulan November. Perlu diperhatikan bahawa tahun ini banyak surat telah datang tidak hanya dari kanak-kanak, tetapi juga dari orang dewasa.

Kediaman Santa Claus (Great Ustyug)
bilik surat

Surat-surat tersebut dikutip oleh pekerja Santa Claus Post dan merujuknya untuk semakan. Mereka perhatikan bahawa Mesej setiap tahun menjadi semakin tidak praktikal: jika kanak-kanak terdahulu meminta anak patung, basikal, anak kucing atau seluar jeans, kini permintaan telah berkembang.

Mereka tidak hanya meminta "iPhone" model terbaru, tetapi juga pesawat sebenar. Dan beberapa orang yang rasional dalam 7-8 tahun mereka menunjukkan alamat kedai, di mana mereka melihat perkara yang mereka suka.

Menurut analisis surat pertama yang telah diterima di kediaman, Santa Claus memberitahu kanak-kanak dan orang dewasa yang mahu tahun ini.

Wanita dewasa meminta tiket ke laut, pekerjaan yang baik dan sebuah apartmen di pusat bandar. Lelaki diminta untuk menaikkan gaji mereka, meningkatkan mereka dan kereta baru. Kanak-kanak meminta alat baru (tablet dan telefon pintar), pen 3D, pereka, kereta dan helikopter di panel kawalan. Skates dan skis, bola dan peralatan sukan lain sangat popular tahun ini. Remaja meminta permainan papan - "Mafia" dan "Monopoli", serta papan hover.

Pen 3D
hoverboard

Permintaan yang paling luar biasa tahun ini telah ditulis oleh kanak-kanak: beberapa orang meminta wizard musim sejuk bukan tentang mainan untuk diri mereka sendiri, tetapi tentang kesihatan untuk ibu, saudara lelaki, dan juga tentang keamanan di seluruh planet. Yang paling luar biasa hari ini ialah mesej anak lelaki berusia lima tahun dari Norilsk. Beliau meminta Santa Claus membuatnya menjadi presiden Rusia pada tahun baru.

Santa Claus terus menerima surat daripada kanak-kanak di: 162390, rantau Vologda, bandar Veliky Ustyug, Mail of Santa Claus.

Dia mengingatkan kanak-kanak dan orang dewasa bahawa dia tidak perlu mengawasi pokok Krismas sepanjang Malam Tahun Barujika tidak sihir tidak mungkin berlaku.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan