"Jadi ibu gembira": kanak-kanak yang sakit parah membawa ibunya ke mezbah

Hasrat terakhir Keith Barkett berusia 12 tahun dari Ohio (AS) adalah lihat ibu gembira. Kanak-kanak yang sakit akibat penyakit itu begitu biasa melihat ibunya marah dan menangis selama enam tahun perjuangan keras dengan kanser, sehingga dia lupa bagaimana dia tersenyum.

Oleh itu, sebelum anak lelaki mati tanya ibu untuk berkahwin. Dia sendiri mengiringi dia ke mezbah.

Keith Barkett mempunyai bentuk kanser jarang - sarcoma tisu lembut. Diagnosis dibuat ketika budak lelaki berusia 6 tahun. Beberapa kursus kemoterapi berat, terapi radiasi - anak dan ibunya terpaksa menjalani banyak masalah. Tetapi kanser setiap kali berlaku, dan penyakit itu terus dikembalikan.

Ibu kepada lelaki Taylor pada bulan Mei tahun ini, para doktor menjelaskan bahawa perjuangan lebih lanjut tidak akan membawa hasil dan hanya menyiksa anaknya lebih-lebih lagi, bahawa budak lelaki itu tidak lagi hidup daripada hingga Disember.

Kit dibawa pulang dari hospital. Taylor berhenti kerja untuk menghabiskan banyak masa dengan anaknya.

Ibu cuba memenuhi semua keinginannya - dibawa ke Disneyland, Florida, dibenarkan bermain permainan video tanpa had masa. Mom dan Keith melawat semua permainan pasukan besbol kegemarannya.

Taylor juga mempunyai anak perempuan berusia tujuh tahun dan anak lelaki berusia enam tahun. Saudara lelaki dan saudara perempuan juga mengambil bahagian aktif dalam memenuhi hasrat abangnya, yang mempunyai sedikit masa untuk hidup.

Pada awal November, budak lelaki itu terasa sangat teruk, dan dia berbicara kepada ibunya dengan permintaan terakhirnya. Dia berkata bahawa dia ingin kebahagiaannya dan ingin melihatnya tersenyum, dan oleh itu, sebelum dia meninggal, dia ingin membawanya ke mezbah.

Adam, yang dengannya bertemu dengan Taylor, menyokong sepenuhnya hasrat lelaki itu, dan pasangan itu bersedia untuk upacara solat itu dalam beberapa hari.

Para imam menyampaikan kepada majlis sedemikian awal, mengetahui berapa lama dan berani anak lelaki Kit berjuang dengan penyakit yang mengerikan.

7 November, 2018 kanak-kanak, sangat lemah, di kerusi roda dengan bangganya mengantar ibunya dengan tangan ke mezbah. Hari itu kelihatan sangat gembira. Keith meninggal tepat lima hari selepas perkahwinan ibu saya.

Taylor melaporkan bahawa hari perkahwinan itu baginya yang paling menusuk dalam kehidupan - dia sama-sama gembira dan pahit pada masa yang sama.

Cerita budak lelaki dan ibunya menjadi terkenal, terima kasih kepada wartawan yang memberitahu budak yang berani ke seluruh dunia. Perkataan ucapan takziah kepada ibu negara China dinyatakan setiap hari oleh beribu-ribu orang di Internet. Pada masa yang sama, mereka mengucapkan terima kasih - wanita itu berjaya menaikkan China dengan orang yang murah hati, baik dan tidak serius.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan