Wanita - misteri: apa yang berlaku kepada anak Evelina Bledans?

Peminat mengesyaki bahawa Evelina Bledans tidak lagi hamil. Pelakon berusia 49 tahun dan penyampai TV sendiri memberi alasan untuk berfikir demikian dengan menerbitkan gambar di rangkaian sosial dengan salah seorang rakan kerja beliau, yang ditandatangani dengan cara yang sangat pelik.

Evelyn berkata bahawa "ia sangat keras pada jiwanya, tetapi dia mempunyai dua anak lelaki," dan sisa impian belum dipenuhi, tetapi anda tidak perlu menangguhkannya - anda perlu cuba lagi sebelum terlambat.

Sukar untuk mengatakan apa sebenarnya yang ditulis Evelyn, kerana dia tidak memberikan jawapan kepada soalan-soalan langsung. Peminat bimbang dengan bersungguh-sungguh - Evelina berusia 49 tahun, mengikut angka rasmi, hamil, dan apa sahaja yang boleh berlaku.

Ingat bahawa prosedur IVF untuk Evelina Bledans diadakan di klinik pembiakan Moscow musim panas ini. Prosedur itu diikuti oleh kamera video "siaran langsung" program, Andrei Malakhov cuba menyokong rakannya Evelina dalam segala-galanya, yang keinginan untuk mempunyai anak, walaupun umurnya agak wajar.

Anak lelaki tertua Evelina, Nikolay, yang dilahirkan pada tahun 1994, telah tinggal di Israel dengan bapanya sejak tahun 2010, di mana dia pergi bersama ayahnya ketika dia mengetahui bahawa orangtuanya telah bercerai. Dia sangat tersinggung pada ibunya, dan untuk masa yang lama tidak mahu berkomunikasi dengannya.

Untuk kali pertama selepas pemisahan, mereka bertemu ketika lelaki itu sudah berusia 21 tahun. Sekarang Nikolay berkhidmat dalam tentera Israel.

Anak lelaki kedua Evelyn dilahirkan berkahwin dengan Alexander Semin pada tahun 2012. Bahkan sebelum melahirkan, pasangan itu mengetahui bahawa budak itu mempunyai sindrom Down.

Secara mutlak memutuskan untuk melahirkan bayi. Anak "istimewa" bernama Semyon kini menjadi satu-satunya kegembiraan untuk Evelina, kerana mereka berpisah dari suaminya.

Kehamilan ketiga berakhir dengan kegagalan - anak perempuan dilahirkan mati.

Pada bulan Ogos 2018, Bledans membuat IVF, pada bulan September dia mengesahkan di udara saluran TV pusat bahawa prosedurnya berjaya, dan dia hamil. Evelina juga menegaskan bahawa dia secara kebetulan menentang ibu pengganti, kerana dia mampu menanggung dan melahirkan bayi itu sendiri.

Dalam paterniti (derma sperma untuk IVF) yang disyaki pelakon berusia 26 tahun, Sergei Yakovenko, bintang klip "Ibiza". Juga kecurigaan jatuh dan seorang ahli perniagaan terkenal, dengan Evelina mempunyai novel, Sergey Demchev.

Sergey Yakovenko
Sergey Demchev

Kini, menurut peminat, Evelina perlu mempunyai had masa dianggap paling kritikal - kira-kira 3 bulan kehamilan. Ia adalah untuk tempoh ini biasanya menyumbang bilangan keguguran terbesar, pengguguran tidak dijawab. Apa sebenarnya yang berlaku kepada Evelina masih belum diketahui.

Terdapat sejumlah besar Rusia yang pada mulanya yakin itu tidak ada kehamilanbahawa semua ini bermula demi "HYIP". Ini dinyatakan dalam studio Andrei Malakhov di saluran "Rusia", dan kemudian Evelina tidak dapat memberikan bukti keterlaluan yang lebih atau kurang, kecuali sebagai ujian dengan dua jalur.

Peminat yakin bahawa pelakon itu akan segera dikeluarkan kepada orang ramai dan pastinya akan memberitahu apa yang berlaku.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan