Sukarelawan kecil: seorang anak berusia satu tahun akan bekerja sebagai sukarelawan di Piala Dunia 2018

Seluruh keluarga Nizhnevartovsk memutuskan untuk menjadi sukarelawan di Piala Dunia, yang akan diadakan di Rusia.

Setahun yang lalu, Gubaidullins mengemukakan permohonan kepada jawatankuasa penganjur kejohanan dunia, tetapi sementara mereka menunggu jawapan, anak perempuan mereka dilahirkan. Sekarang jawapannya telah datang, pasangan itu perlu membawa bayi itu bersama mereka.

Ibu bapa muda Renat dan Alexandra telah melalui pembelajaran jarak jauh dan wawancara, yang diperlukan untuk sukarelawan untuk bekerja pada acara sukan tahap tinggi sedemikian.

Mereka menerima jaket sukarelawan khas, tetapi untuk bayi dari penganjur jaket dan baju kaos yang tidak dijumpai, jadi ibu bapa perlu menjahit mereka sendiri.

Pada 7 Jun 2018, Valya berusia tahun itu, yang telah disenaraikan sebagai sukarelawan paling muda Piala Dunia, akan pergi ke Kaliningrad dengan bapanya dan ibunya, di mana mereka perlu lulus empat perlawanan pertama Piala Dunia.

Apa yang akan dilakukan seorang perempuan dalam bidang sukarela masih belum diketahui. Kemungkinan besar, dia akan diberikan peranan yang sangat penting - gembira tetamu, peminat dan atlet.

Ingat bahawa di UAE di lapangan terbang terdapat bayi berusia 8 bulan, yang kedudukannya dengan bangganya - "Pengarah Kebahagiaan."

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan