Jujur sekali: Evelina Bledans memberitahu dia kehilangan seorang anak

Penyampai dan pelakon TV Evelina Bledans menjawab satu soalan bahawa dalam beberapa hari kebelakangan ini tidak memberi rehat kepada peminatnya. Dia memberitahu yang sebenarnya kehilangan anak dan tidak lagi hamil. Evelina, 49, menegaskan bahawa impiannya untuk mempunyai anak perempuan belum dipenuhi, tetapi dia penuh kekuatan dan keyakinan dan bersedia untuk percubaan lain.

Pada musim panas tahun ini, Evelina, walaupun umurnya, memutuskan prosedur IVF. Ia dijalankan di salah sebuah klinik metropolitan, seluruh negara boleh mengikut prosedur, kerana pengendali salah satu saluran TV pusat hadir di bilik rawatan.

Pada akhir bulan Ogos, ia menjadi diketahui bahawa percubaan IVF itu dinobatkan dengan kejayaan, dan Evelina menjangkakan kanak-kanak. Dia mengesahkan perkara ini dan mengumumkan hasratnya untuk meninggalkan kerja sementara di saluran TV-3 untuk secara senyap-senyap menjalankan bayi itu dan bersedia untuk bersalin. Tetapi ada yang salah, dan selepas tiga bulan diketahui Memimpin anak yang hilang.

Evelina meminta peminatnya supaya tidak menanyakan lebih lanjut tentang kehamilan dan keadaan di mana keguguran itu berlaku, kerana topik ini adalah untuknya "sangat sakit".

Penyampai TV menegaskan bahawa dia mempunyai dua anak lelaki, dan mereka adalah orang yang menghibur dan berharap. Dan anak perempuan, jika semuanya berjalan lancar, dia akan melahirkan.

Ingat bahawa Evelina Bledans menimbulkan anaknya Semyon, yang dilahirkan dengan sindrom Down. Pelakon itu mengetahui tentang diagnosis walaupun semasa kehamilan, tetapi dia dan suaminya, Alexander Semin, memutuskan untuk meninggalkan anak itu. Sekarang pernikahan Semin dan Bledans telah putus, tetapi Evelyn berusaha melakukan segala yang mungkin untuk memberikan anak lelaki "sun" semua cintanya dan penjagaannya.

Tidak ramai yang tahu bahawa Bledans mempunyai anak sulung, yang dilahirkan pada tahun 1994. Keadaan sedemikian rupa sehingga pada tahun 2010, setelah mengetahui niat orang tua untuk bercerai, Nikolay memutuskan untuk tinggal bersama ayahnya dan pergi bersamanya ke Israel.

Selama beberapa tahun dia tidak berkomunikasi dengan ibunya, menyalahkannya kerana perpisahan keluarga. Nicholas memutuskan untuk memaafkan dan bertemu dengan lelaki sendiri hanya ketika berusia 21 tahun.. Sekarang Evelyn dan anak sulungnya memelihara hubungan hangat, lelaki muda itu berkhidmat dalam tentera Israel.

Orang Bled mungkin mempunyai anak lain, tetapi gadis itu dilahirkan mati.

Penyampai TV tidak bercakap tentang kehidupan peribadinya. Adalah diketahui bahawa bapa anaknya, yang tidak dapat ditanggungnya sekarang, adalah penderma tanpa nama. Tetapi akhbar dan saudara-saudara dari rombongan Evelina mencadangkan model kacak 26 tahun Sergey Yakovenko, yang dengannya Evelyn sering dilihat bersama-sama, atau seorang jutawan dan pengusaha Sergey Demchev, dengan siapa Bledans mempunyai hubungan, dapat menjadi penderma.

Sergey Yakovenko
Sergey Demchev

Ramai yang masih yakin bahawa tidak ada kehamilan seperti itu, dan keseluruhan cerita dengan akhir yang agak diramalkan dicipta oleh seorang pelakon untuk mengingatkan dirinya, untuk menjadi pahlawan berita berita lagi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan