Selepas 6 tahun, kelahiran kanak-kanak asing pertama dijangka.

Wakil-wakil syarikat angkasa lepas berkata demikian dalam masa enam tahun, pada tahun 2024, kelahiran anak pertama dirancang. Ini akan berkemungkinan berkat perkembangan pembiakan, laporan "Dialog Rusia".

Tugas kini menjadi saintis kerja dari SpaceLife Origin Corporation. Pada pendapat mereka, pakar kesuburan akan dapat membantu wanita duniawi bukan sahaja melahirkan dalam keadaan ruang, tetapi juga menjaga kanak-kanak tersebut pada masa akan datang mempunyai semua kebolehan untuk berjaya dalam objek angkasa yang lain.

Para saintis percaya bahawa ini diperlukan agar manusia dapat memperoleh peluang untuk bertahan hidup jika tiba-tiba menjadi mustahil untuk Bumi terus wujud.

Projek ini akan bermula dalam masa tiga tahun. Pada tahun 2022, ia dirancang untuk melancarkan "ark" ke dalam Alam Semesta, di mana sel-sel seks wanita dan lelaki akan diletakkan. Persekitaran yang optimum akan dibuat untuk mereka di mana mereka boleh wujud untuk masa yang lama.

Di samping itu, satu inkubator embrio akan dihantar sekiranya konsepsi kosmik berlaku. Di samping itu, pelan saintis menghantar ke ruang angkasa dan seorang wanita dalam umur pembiakan dan bersedia untuk mengandung dan melahirkan anak.

Eksperimen di bawah persediaan menimbulkan banyak masalah undang-undang dan etika, dan oleh itu gelombang kritikan dan protes telah jatuh ke atas pakar perbadanan itu. Walau bagaimanapun, ahli-ahli reproduktor korporat SpaceLife asal tidak berniat untuk meninggalkan rancangan mereka, kerana mereka percaya itu membuat langkah besar dalam ruang untuk kemanusiaan dan menunjukkan jalan keluar dalam kes apocalypse.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan