Chelyabinsk, yang menaikkan 60 anak, mereka mahu menanam selama 10 tahun

Seorang pemastautin Chelyabinsk, yang dalam hidupnya menimbulkan 60 remaja yang mengadopsi sukar, dikenakan penipuan secara besar-besaran.

Penyiasat berjaya menetapkan bahawa bapa angkat diperuntukkan lebih daripada satu juta rubel daripada dana yang diperuntukkan oleh kerajaan untuk memupuk kanak-kanak kecil. Lelaki itu hanya mengeluarkan dana masuk dari kad itu dan menghabiskannya dengan keperluan mereka sendiri.

Bapa sendiri, yang mempunyai banyak anak, tidak mengakui rasa bersalahnya, dia berhujah bahawa dia membelanjakan semua dana awam secara eksklusif kepada kanak-kanak - mengenai makanan dan pakaian, mengenai pendidikan. Versi ini disahkan sepenuhnya oleh kanak-kanak itu sendiri.

Benar, penyiasat percaya bahawa remaja menyokong bapa angkat mereka untuk satu sebab - mereka sangat takut untuk kembali ke rumah anak yatim dan tempat perlindungan.

Jika kesalahan lelaki itu terbukti di mahkamah, dia menghadapi 10 tahun penjara dan denda besar.

Perbicaraan bermula pada hari-hari akan datang. Untuk mengelakkan trauma psikologi kepada anak angkat kecil, para hakim memutuskan membuat proses ditutup dari media dan sumber lain yang boleh mendedahkan maklumat peribadi para peserta dalam proses tersebut.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan