Bekas suami Julia Nachalova memutuskan untuk memberikan anak perempuan mereka kepada ibu bapanya

Selepas kematian penyanyi berusia 38 tahun, Yulia Nachalova, dilaporkan bahawa anak perempuannya berusia 12 tahun Verochka akan dibesarkan oleh ayahnya, pemain bola sepak Yevgeny Aldonin. Ini dilaporkan hari selepas kematian Yulia oleh bapanya. Tetapi pada masa lalu Ayah Vera memutuskan untuk memberi gadis itu kepada ibu bapa Julia, iaitu, nenek dan datuknya, untuk dibesarkan.

Bagi pihaknya, dia menjanjikan sebarang bantuan dan sokongan untuk anak perempuan dan ibu mantan isterinya.

Apa yang menyebabkan keputusan ini Eugene, tidak diketahui. Mengenai sebab dia diam. Tetapi wartawan telah mencadangkan bahawa kes dalam keluarga Aldonin baru adalah bahawa dia mempunyai isteri muda, Olga, dan anak lelaki berumur dua tahun.

Julia Nachalova meninggal pada hari Sabtu, 16 Mac selepas beberapa hari percubaan yang tidak berjaya oleh doktor untuk menyelamatkan nyawanya.

Nachalova bercerai Aldonin kira-kira lapan tahun yang lalu, perkahwinan mereka berlangsung selama lima tahun. Tetapi selepas perceraian tersebut, ibu bapa Iman mengekalkan hubungan baik, dan membuat keputusan bersama mengenai semua perkara berkaitan dengan anak.

Aldonin adalah satu-satunya saudara terdekat selepas Ibu untuk Vera. Itulah sebabnya para peminat Nachalovaya tidak meluluskan keputusannya untuk menyerahkan gadis itu kepada anak angkat kepada nenek dan datuknya. Ini menyebabkan kekeliruan dan kemarahan.

Dalam kehidupan peribadi Yulia, tidak ada nasib: perkahwinan pertama dengan pemuzik Dmitry Lansky cepat berakhir dengan perceraian, maka ada hubungan dengan pemain bola sepak Alderin, dan kemudian dengan pemain hoki Alexander Frolov. Selepas lima tahun, hubungan Alexander dan Julia pecah, dan harta bersama yang panjang. Ia adalah "pertunjukan" yang menyakitkan dan menyakitkan itu, menurut kawan-kawan Nachalova, dengan ketara merosakkan kesihatannya.

dengan Dmitry Lansky
dengan Alexander Frolov

Julia meninggal akibat kegagalan jantung dan keracunan darah. Sebelum ini, dia menjalani pembedahan plastik yang tidak berjaya, penolakan implan bermula, terdapat jangkitan darah, dan buah pinggang gagal. Nachalova mempunyai penyakit autoimun yang tidak dapat disembuhkan - sistemik lupus erythematosus dan gout. Kali terakhir Julia dimasukkan ke hospital dengan gangren kaki, yang berkembang dari latar belakang diabetes jenis 2.

Perpisahan untuk Yulia Nachalova diadakan pada 21 Mac di tanah perkuburan Troekurovsky.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan