Bekas isteri Dzhigarkhanyan Vitalina bersedia untuk menjadi seorang ibu

Bekas pasangan Armen Dzhigarkhanyan Vitalina Tsimbalyuk-Romanovskaya dan penyanyi Prokhor Shalyapin memutuskan untuk menjadi ibu bapa. Pada tahun 2019, mereka berhasrat untuk mempunyai bayi. Pemain piano berusia 39 tahun dan seorang pemuzik berusia 35 tahun itu memutuskan menjalani pemeriksaan kesihatan di klinik kesihatan reproduktif di Moscow.

Hubungan Vitalina dan Prokhor Chaliapin berkembang pesat, mereka tidak lagi menyembunyikan simpati bersama mereka. Vitalina mengatakan bahawa ia adalah Shalyapin yang membantunya melalui masa-masa sukar, ketika seluruh negara mengambil senjata melawannya setelah cerita hodoh dengan suaminya yang tua, pelakon Armen Dzhigarkhanyan.

Kedua-dua pencinta hari ini mengatakan bahawa pada mulanya mereka hanya terikat dengan persahabatan, dan mereka sendiri tidak melihat bagaimana hubungan mereka mencapai tahap baru yang kualitatif.

Vitalina dan Prokhor belum berkahwin secara rasmi dan tidak hidup di bawah bumbung yang sama, tetapi ini tidak menghalang mereka daripada memutuskan anak bersama. Memandangkan umur ibu bapa dan bapa masa depan, keputusan mereka untuk menjalani pemeriksaan adalah agak munasabah dan munasabah.

Pakar sakit puan telah membuat kesimpulan itu Vitalina tidak mempunyai masalah kesihatan reproduktif.Dia cukup bersedia untuk mengandung dan melahirkan anak. Tetapi anda tidak perlu melambatkan masa ini, usia tidak boleh diterbalikkan.

IVF adalah tidak diingini untuk Vitalina, kerana dia adalah kontraindikasi untuk menjalankan terapi hormon, keturunan tidak membenarkan: ibunya mempunyai penyakit onkologi, neneknya juga meninggal dunia akibat kanser pada waktu yang ditetapkan. Kehamilan harus berlaku secara semula jadi.

Prokhor Chaliapin juga menjalani peperiksaan. Ia diberikan kepadanya secara psikologi sukar, kerana selepas kisah pengantin mantan, yang melahirkan seorang anak bukan darinya, penyanyi itu membentuk seperangkat laki-laki tertentu. Walau bagaimanapun, pakar andrologi itu memastikannya ujian penyanyi yang baik, dan tidak timbul masalah dengan konsepsi.

Umur adalah faktor yang menakutkan Prokhor. Dia segera menjelaskannya jika kanak-kanak mempunyai apa-apa kelainan disebabkan oleh hakikat bahawa ibu bapa tidak lagi muda, kehamilan perlu ditamatkan. Dia meminta semua orang untuk merawatnya dengan pemahaman dan tidak mengutuk.

Terdahulu, mahkamah menjatuhkan hukuman terhadap Vitalina: dia didenda 200 ribu Rubel dan dihukum 200 jam kerja wajib untuk memantau secara tidak sah suaminya, Armen Dzhigarkhanyan.

Chaliapin, juga perkara-perkara tidak terlalu lancar: perceraian skandal dari isterinya, yang berusia 22 tahun lebih tua, cinta baru dan berita yang tidak dijangka bahawa anak yang dilahirkan bukanlah anak biokim Prokhor.

Sekarang, dua kesepian bertemu dan berhasrat untuk menyenangkan Rusia dengan berita kelahiran dengan cepat.

Shalyapin dengan Larisa Kopenkina
Tsimbalyuk-Romanovskaya dengan Armen Dzhigarkhanyan

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan