Oh, apa seorang wanita: bekas isteri Sylvestre Stallone hamil dalam 54 tahun

Bintang filem bintang 80-an, aktris Bridget Nielsen, yang merupakan bekas isteri Sylvester Stallone, membuat gambar-gambar awam di Internet yang terkejut dan terkejut.

Wanita 54 tahun berada dalam "kedudukan yang menarik", dan, berdasarkan ukuran perut, pada minggu yang paling akan datang akan menjadi ibu lagi.

Bridget menjadi terkenal kerana peranannya dalam filem "Red Sonya."

Pelakon berusia 54 tahun itu isteri hari ini Pengeluar TV 39 tahun Asal Itali Mattio Dessi - perkahwinan itu berlaku 12 tahun yang lalu.

Bayi yang Bridget bear akan menjadi baginya pada akaun. Dia telah menaikkan empat lelaki.

Julian yang tertua berusia 34 tahun, dia tidak jauh lebih muda daripada suami ibunya.

Anak kedua, Killian, baru-baru ini bertukar menjadi 28, diikuti oleh Douglas, 25, dan Raoul, 23.

Tetapi bagi pasangan muda Bridget Mattia ia akan menjadi pengalaman bapa pertama dia tidak mempunyai anak lagi.

Telah diketahui bahawa Bridget tidak setuju untuk menggunakan tawaran ibu pengganti, tetapi memutuskan untuk membawa dan menanggung seorang anak oleh diri saya sendiri.

Untuk mengandung, saya terpaksa menggunakan IVF.

Puncak puncak Nielsen berpengalaman di tahun 80-an: dia membintangi "Playboy", dilihat di Hollywood.

Pada tahun 1984, seorang penari dengan penampilan yang cerah muncul dalam filem "Red Sonia" bersama dengan Arnold Schwarzenegger.

Setahun kemudian, dia membintangi Stallone dalam "Rocky 4", memainkan peranan pasangan Drago petinju Rusia. Cinta yang diputar pada set, dan Bridget dan Sylvester telah berkahwin.

Dengan skandal, pasangan itu bercerai dua tahun kemudian, dan aktres itu meninggalkan Hollywood untuk Eropah dan memulakan kerjaya pemodelannya.

Pengasih Denmark selalu menjadi isu khabar angin dan gosip: pernikahan saat ini - yang kelima dalam sejarah pribadinya, sebagai tambahan kepada novel ini diucapkan oleh Bridget dalam novel Arnold Schwarzenegger, dengan Sean Penn.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan