Bekas pemain solo Hi-Fi kumpulan Tatyana Tereshina melahirkan anak keduanya

Penyanyi berusia 39 tahun, Tatiana Tereshina, yang terkenal dengan karyanya dalam pasukan Hi-Fi, menjadi ibu buat kali kedua. Dia melahirkan anak lelaki, dan segera menerbitkan gambar dari hospital bersalin di halaman media sosialnya.

Bayi itu bernama Arseny. Walaupun kanak-kanak itu dilahirkan sedikit lebih awal daripada masa, beratnya semasa lahir ialah 3 kilogram 950 gram dan ketinggian - 55 sentimeter. Wira kanak-kanak benar-benar sihat. Dan Arseny dan ibunya berasa baik.

Di antara semua kemungkinan pilihan Tatyana memilih pusat perinatal modal, enggan pergi dan melahirkan di luar negara. Penghantaran itu adalah perkongsian, yang dihadiri oleh suaminya, ahli perniagaan Oleg Kurbatov.

Oleg hanya berumur 23 tahun dia berusia 16 tahun lebih muda daripada pasangannya. Dalam perkahwinan cinta secara rasmi memasuki hanya enam bulan lalu, ketika Tatiana sudah hamil.

Tanya berkenalan dengan Kurbatov secara kebetulan, di konsert Mitya Fomin, dan pada mulanya dia waspada terhadap penggoda seorang lelaki muda yang berusia 16 tahun. Tetapi novel itu berkembang pesat. Tanya berkali-kali berkata demikian perbezaan umur tidak mengganggunya sama sekalikerana Oleg, pada usia 23 tahun, adalah seorang lelaki yang sempurna yang telah mencapai segala-galanya, cukup kuat dan dapat dipercayai.

Untuk Tatiana Arsyusha menjadi anak kedua. Dia mempunyai anak perempuan lima tahun, Aris, dari perkahwinan sivil pertamanya dengan penyampai TV Slava Nikitin. Bagi isteri muda Tatiana, anak lelaki adalah anak sulung.

Kehamilan di Tatyana berjalan agak sukar. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dia mengadu untuk mencubit saraf sciatic, dan pada permulaan kehamilan dia mengalami toksikosis. Menurutnya, kehamilan pertama juga "bukan hadiah," tetapi perkara utama bukanlah ini, tetapi itu kanak-kanak dilahirkan dengan sihat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan