Ini malu untuk menangis: Wanita Inggeris marah dengan cara indah Kate Middleton sejurus selepas melahirkan

Gambar-gambar Duchess of Cambridge Kate Middleton beberapa jam selepas kelahiran, yang diterbitkan baru-baru ini, kepada kedalaman jiwa britonok yang dihina.

Mereka menganggap imej yang sangat menarik tentang seorang wanita yang baru saja melahirkan tekanan psikologi pada wanita lain yang ingin mengikuti contoh wanita bangsawan itu.

Kemunculan Kate dalam masa beberapa jam selepas melahirkan, gaya, solek, kasut dan juga pakaian berjenama yang disebabkan kesalahan feminin yang mendalamLagipun, majoriti wanita dalam buruh selepas proses yang sukar tidak merasakan apa-apa keinginan dan tidak berpeluang untuk menonjol dalam pakaian yang indah dengan solek dan rambut.

Wanita-wanita British mengumumkan bantahan mereka dengan kumpulan kilat, yang dilancarkan di rangkaian sosial - mereka mula menerbitkan foto "jujur" anda beberapa jam selepas penghantaran dan membandingkannya dengan gambar Kate.

Dalam beberapa hari, kumpulan kilat berkumpul ribuan peserta dan mereka semua sebulat suara - beberapa jam selepas melahirkan "anda tidak boleh jadi cantik."

Ingat Kate Middleton 23 April di hospital St. Mary di Paddington melahirkan anak ketiga - lelaki.

Dalam beberapa jam, dia muncul di hadapan pemberita bersama seorang bayi, yang pasangannya tidak bersembunyi dari lensa kamera.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan