Ibu bapa Britain mendapat peluang untuk menyewa pembunuh maya untuk mendapatkan anak mereka kembali ke meja.

Sebuah syarikat British yang memiliki rantaian pasaraya telah menemui satu cara yang menarik. tarik kanak-kanak keluar dari ruang maya dan kembali ke meja makan. Untuk ini, orang dewasa boleh menyewa "pembunuh" maya yang hanya membuat pemain muda kehilangan nyawa maya, dan kemudian dia tidak mempunyai apa-apa lagi yang perlu dilakukan tetapi kembali ke dunia ini dan makan tengah hari bersama keluarganya.

Tindakan itu dipanggil Teatime Takedown, dan ia dilancarkan untuk membantu ibu-ibu dan bapa yang tidak dapat mengeluarkan bayi dari permainan komputer untuk memberi makan kepadanya.

Pemain profesional akan membawa kanak-kanak itu menjadi realiti dari permainan Fortnite. Ibu bapa hanya akan menghantar mereka nama samaran permainan anak mereka dan memberitahu mereka berapa masa pemain harus "dihapuskan" dalam permainan. Mercenaries akan mencari pemain dan akan sengaja memusnahkannya sehingga anak itu meninggalkan permainan untuk dimakan.

Syarikat Epic Games, yang merupakan pengarang permainan, telah merayu kepada mahkamah terhadap penganjur tindakan tersebut.

Tetapi ibu bapa dengan semangat bereaksi terhadap idea inovatif dan menyokong sepenuhnya inisiatif itu. Perintah dari "pembunuh" maya adalah lebih daripada cukup.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan