Briton sakit dengan serius kerana "dilupakan" dalam rahim bayi

Seorang penduduk di UK menghidap kanser hampir sejurus selepas melahirkan anak. Anaknya dilahirkan.

Walau bagaimanapun, penyebab kanser yang paling mungkin adalah bayi lain yang doktornya "terlupa" untuk mengeluarkan dari rahim. Kembar itu meninggal dunia dan lama tinggal di dalam badan wanita.

Wanita itu hamil hanya beberapa bulan selepas kelahiran anak perempuannya.

Kehamilan meneruskan tanpa ciri, walaupun doktor bimbang kerana terlalu kecil istirahat antara membawa anak.

Pada masa yang sama, seorang lelaki dilahirkan - anak yang sangat lemah dan menyakitkan.

Tidak mungkin untuk menimbulkan punca kesihatannya yang buruk, para doktor mengurung diri mereka untuk pemindahan darah. Apabila keadaan bayi yang baru lahir stabil, ibu muda dengan bayi itu telah pulang ke rumah.

Dari saat itu keadaan ibunya merosot. Dia dua kali masuk ke hospital dengan pendarahan. Dan untuk ketiga kalinya, para doktor berjaya mengesan kembar pada imbasan ultrasound, yang secara literal didasarkan pada organ pembiakan ibunya.

Perkembangan tumor bermula, rambut wanita itu hancur. Doktor melakukan semua yang mereka boleh, tetapi tiada siapa yang memberi ramalan - sukar untuk mengatakan berapa lama wanita akan hidup.

Orang Inggeris sendiri optimis dan berkata tiada penyesalan mengenai kehamilanyang memberikan anaknya. Cinta untuk anak perempuannya dan anak lelaki akan menyelamatkannya dari kematian, wanita pasti.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan