Segala-galanya untuk kanak-kanak - seorang wanita British memutuskan untuk berpisah dengan dada yang mewah supaya anak-anaknya dapat hidup

Penduduk Inggeris Rachel Ryan memutuskan untuk pergi di bawah pisau pakar bedah plastik, tetapi tidak sama sekali kerana lelaki yang menyenangkan, tetapi kerana keselamatan anak-anak sendiri.

Seorang wanita sangat takut untuk menyusukan bayi, kerana payudara beliau telah berkembang menjadi saiz yang mengagumkan - 85L. Kisah ini melaporkan penerbitan The Sun.

Ketika anak-anak Rachel berusia 5 dan 6 tahun, ketika kecil, wanita itu selalu takut ketika menyusui tutup akses kanak-kanak ke udara dan mereka mati lemas. Sekarang ibu yang peduli takut bahawa hasil seperti itu boleh berlaku semasa pelukan dan permainan dengan anak-anak.

Sebagai tambahan kepada perasaan untuk anak, ada sebab lain mengapa seorang wanita memutuskan untuk berpisah dengan payudara mewah dan menjalani pembedahan pengurangan payudara. Ini adalah sakit belakang sistematik yang menyakitkan - ia tidak mudah untuk "memakai" seperti payudara.

Fakta hebat - pembesaran payudara di UK adalah beberapa pesanan magnitud. lebih murah daripada mengurangkannya. Untuk operasi, wanita itu mesti membayar enam ribu pound. Diterjemahkan ke rubles Rusia - ini hampir 470 ribu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan