Sudah tiba masanya: British memutuskan bahawa dia tidak lagi mahu melahirkan, selepas kelahiran 21 bayi

Seorang penduduk UK, Sue Redford, 43, memberitahu pemberita bahawa dia tidak lagi mahu mempunyai anak, kerana keluarganya "dikuasai sepenuhnya." Pada hari yang lain wanita itu 21 kanak-kanak dilahirkan - seorang gadis bernama Bonnie.

Keluarga terbesar di United Kingdom tinggal di daerah Lancashire di bandar Morecambe.

Selepas penampilan 21 anak, wartawan dari The Sun datang melawat Sue dan suaminya Noel. Mereka adalah orang pertama yang mengetahui bahawa keluarga British, rekod untuk bilangan anak-anak, tidak lagi akan memperoleh anak lelaki dan anak perempuan.

Semua kanak-kanak dalam keluarga dilahirkan dari bapa yang sama, dan dia dan isterinya memberi jaminan bahawa mereka tidak pernah merancang untuk menjadi begitu besar, pada awalnya hanya tiga kanak-kanak dimasukkan ke dalam rancangan.

Sue lahir sebelum lahir - pada umur 14 tahun, dan kemudian dia melahirkan setiap tahun untuk bayi. Hari ini, warga tua hidup secara berasingan, tetapi kebanyakan anak hidup dengan ibu bapa mereka di rumah yang sama. Agar setiap orang mempunyai ruang yang mencukupi, Noel terpaksa membuat sambungan ke rumah dan menyusun dua bilik makan dan sepuluh bilik tidur.

Walaupun 21 kanak-kanak adalah banyak kebimbangan, masalah dan kecemasan, Sue dan Noel yakin bahawa mereka ibu bapa yang bahagia dan berjayayang dengan mudah dapat mengalahkan semua rekod dunia dalam bilangan cucu, kerana anak-anak mereka akan segera dilahirkan kepada anak-anak mereka yang lebih tua, dan yang lain akan tumbuh di belakang mereka. Sue dan Noel menjangkakan sekurang-kurangnya untuk 60 cucu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan