Britain meraikan ulang tahun pertama Putera George yang kecil

Di Britain, 22 Julai merayakan ulang tahun pertama anak sulung, Kate Middleton, dan suaminya, Duke William. Little george bertukar lima.

Dalam menghormati acara di negara ini mengeluarkan syiling peringatan khas sebanyak lima pon. Baby George of Cambridge, walaupun ia memegang gelaran putera bangga, hanya ketiga dalam barisan untuk takhta British.

Dari hari-hari pertama kehidupannya, bayi itu menggemari British. Foto-fotonya tidak meninggalkan halaman utama tabloid. Ini adalah walaupun hakikat bahawa anak-anak pasangan diraja jarang hadir di hadapan akhbar.

Putera kecil itu dapat mengagumi, ini diiktiraf oleh semua penduduk di United Kingdom. Kajian itu dijalankan oleh wartawan tempatan pada malam ulang tahun pertama bayi. Sebaik sahaja pussy itu pun masuk ke dalam senarai Orang yang paling bergaya di Britain dan mengambil tempat ke-49 di dalamnya.

Untuk menghormati ulang tahun itu, bayi tersebut telah dibentangkan hadiah rasmi pertama - di halaman Buckingham Palace, gambar yang diambil oleh jurugambar mahkamah telah diterbitkan, dan penduduk negara menerima duit syiling baru. Ia dikeluarkan dalam versi tembaga-nikel, perak dan 22 karat emas.

Briton biasa menyatakan bahawa kanak-kanak itu mungkin lebih senang dengan kereta mainan atau kapal terbang, tetapi tradisi diraja memaksa dia menerima lebih banyak hadiah dewasa.

Putera-putera negara-negara lain mengucapkan tahniah kepada George, dan dari ucapan selamat datang dari para senegaranya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan