Pejuang yang dilakukan dengan baik: Fedor Emelyanenko menjadi bapa buat kali kelima

Pejuang gaya bercampur Rusia Fedor Emelianenko menjadi bapa buat kali kelima. Dia dilahirkan sebagai anak kelima berturut-turut.

Pejuang berusia 42 tahun sebelum acara penting ini menimbulkan empat anak perempuan. Kemungkinan besar, harapan untuk anak lelaki itu lagi tidak dibenarkan, tetapi Fedor, menurut laporan edisi sukan, gembira bahawa keluarganya telah menjadi lebih cantik.

Anak sulung Masha Emelianenko berusia 19 tahun. Vasilisa dilahirkan pada tahun 2007, dan Elizabeth pada tahun 2011. Seorang lagi perempuan dilahirkan pada tahun 2017, tetapi namanya tidak didedahkan. Ia tidak diketahui lagi bagaimana mereka merancang untuk menamakan bayi yang baru lahir.

Tiga hari sebelum kelahiran isterinya Fedor mengalami kekalahan yang tidak diingini oleh American Ryan Bader di final Grand Prix Bellator. Ini menyeru kerjaya selanjutnya seorang pejuang, terutama kerana dia menerima kecederaan serius pada mata kirinya, dan kini para doktor menjaga kesihatannya. Secara keseluruhan, Fyodor Emelyanenko mempunyai 38 kemenangan dalam 44 pertempuran.

Malah sebelum perjuangan dengan American Fedor dinyatakan dari niat mereka untuk menyelesaikan kerjaya mereka dan mengabdikan diri kepada keluarga.

Emelyanenko telah berkahwin tiga kali, dengan dua daripada mereka berada pada wanita yang sama.

Isteri pertama Oksana melahirkannya Masha, tetapi pasangan itu berpisah. Menurut beberapa laporan, sebab perceraian itu adalah kehamilan perempuan simpanan Fyodor Marina. Berkahwin, sebagai seorang lelaki yang jujur, di Marina, Fedor menjadi bapa kepada Vasilisa dan Lisa, tetapi kemudian, tanpa disangka-sangka untuk semua orang, dia mengambil dan kembali kepada isterinya yang pertama, Oksana.

dengan Oksana Emelianenko
dengan Marina Emelianenko

Harus diingat bahawa pasangan pertama tanpa syarat memaafkan Fyodor untuk fakta bahawa dia pernah menukarnya untuk wanita lain, dan bukan hanya menikah lagi, tetapi juga menikah dengannya.

Pada bulan Mac 2017, Oksana melahirkan anak perempuan yang lain, dan kini dia menjadi ibu kepada bayi yang baru lahir, yang menjadi anak kelima untuk seorang pejuang.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan