Kebahagiaan tidak dalam bentuk wang - seorang perempuan yang menganggur dan tiada tempat tinggal menyaman tiga anak dari suami rasminya

Dajal kehakiman didaftarkan di Chelyabinsk. Di sana wanita yang menganggur dan tiada tempat tinggal berjaya memenangi mahkamah terhadap bekas suami-pegawai. Bekas pasangan suami isteri kerana tiga kanak-kanak bersama.

Perkahwinan itu berlangsung selama 11 tahun, pasangan itu bercerai setahun yang lalu. Walau bagaimanapun, mereka masih terus tinggal di apartmen yang sama, yang mana pejabat walikota Chelyabinsk, di mana dia bekerja, memberikan suaminya.

Walaupun kekurangan pekerjaan dan perumahan, wanita itu pergi ke mahkamah supaya tempat kediaman tiga anak lelaki itu ditentukan dengannya, kerana begitu dia melakukan merancang untuk pergi dan dapatkan apartmen atau rumah anda sendiri.

Bekas suami, yang boleh, menentang keputusan mahkamah itu. Walau bagaimanapun, mahkamah memberikan keputusan yang mengejutkan banyak peguam. Keperluan ibu telah dipenuhi sepenuhnya. Hakim menjelaskan keputusannya hak umum dan prinsip-prinsip dokumen negara utama - Perlembagaan Persekutuan Rusia.

Hakim memutuskan untuk mengambil perkataan chelyabinka, dengan janji yang dia harus dapatkan pekerjaan.

Perlu diingat bahawa wanita itu tidak mempunyai wang untuk seorang peguam, jadi dia dirinya mewakili kepentingannya di mahkamah, dan dia mendapat pengetahuan yang diperlukan untuk proses dari buku tentang undang-undang keluarga.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan