Anak lelaki yang lama ditunggu-tunggu: pasangan Itali yang tidak berpelajaran menggunakan bahasa Belarus berusia 32 tahun

Tepat 20 tahun menangguhkan penggunaan pasangan Itali yang subur.

Mereka merancang untuk menerima anak yatim piatu kepada keluarganya. Dan mereka mengambil, tetapi hanya selepas anak yatim 32 tahun.

Buat pertama kalinya, budak lelaki Belarusia datang ke Itali di bawah program bantuan amal kepada anak-anak, pendatang dari kawasan yang terkena kecelakaan Chernobyl. Kemudian dia 11 tahun.

Sejak itu, setiap musim panas dia datang untuk melawat keluarga Itali, dengan siapa dia menjadi kawan, dan berpadanan dengan mereka sepanjang tahun.

Pasangan Itali tidak mempunyai anak-anak mereka, dan secara beransur-ansur anak lelaki itu menjadi hampir seperti mereka.

Walau bagaimanapun, isu pengangkatan ditangguhkan - pada mulanya mahkamah Itali tidak memberikan kebenaran, maka pihak Rusia.

Budak itu secara beransur-ansur menjadi dewasa, mendapati pekerjaan, telah berkahwin. Sepanjang masa ini, orang-orang Itali tua tidak kehilangan harapan untuk menyelesaikan masalah status rasmi orang Belarusia, dan hanya sekarang mahkamah Trento memberi kebenaran kepada mereka untuk diterima pakai.

Prasangka serupa di dunia tidak berlaku. Sekarang orang Belarusia dianggap anak rasmi pasangan itu, berhak untuk tinggal di Itali, serta warisan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan