Hamil Regina Todorenko ditembak dalam video Topalov (video)

Video premiere Vlad Topalov untuk lagu "Where you are" berlangsung hari ini. Video itu dikongsi dan sudah mendapat pandangan dan penarafan pengguna web.

Perlu diperhatikan bahawa Regina Todorenko yang hamil, yang mesti melahirkan dari hari ke hari.

Sebelum ini, Regina menyatakan bahawa tarikh lahir jatuh pada 18 November.

Regina dan Vlad lebih kurang seminggu yang lalu memenangi anugerah majalah OK! dalam pencalonan "Pasangan terbaik tahun ini".

Regina Todorenko, penyampai penyampai TV dan pengemudi TV, menjadi hamil pada musim bunga tahun ini. Dia berhenti menyembunyikan hubungannya dengan Topalov pada musim panas, ketika dia dengan bangga menunjukkan cincin pertunangan dan gambar ultrasound anaknya yang belum lahir kepada semua pelanggannya di rangkaian sosial.

Dalam klip Topalov dengan jujur ​​menunjukkan kisah hidup sendiri - dari zaman kanak-kanak hingga ketenaran, yang turun kepadanya ketika bekerja dengan Sergey Lazarev dalam duet Smash!, dari skandal abadi dengan ayahnya sendiri untuk kesendirian yang tidak dapat dihindari, di mana dia tetap tinggal sebelum bertemu dengan Regina Todorenko. Klip biografi dan lagu menyentuh khusus untuk dia dan anak mereka yang belum lahir.

Bayi yang akan dilahirkan pada masa akan datang akan menjadi anak sulung bagi Regina dan Topalov (dia tidak mempunyai anak dalam perkahwinan pertamanya). Seorang lelaki dijangka muncul.

Regina tidak berhenti bekerja dan menjalani gaya hidup yang sangat aktif. Hanya beberapa minggu yang lalu, dia mengatur untuk sebuah parti bujursari besar pada kesempatan peralihan yang akan berlaku kepada status yang berbeza - status seorang ibu. Kemudian dia memukul setiap orang dengan bentuk fizikalnya, duduk di atas pecahan.

Dia dengan murah hati berkongsi dengan peminat gambar-gambar masa menunggu bayi gembira dan mengatakan bahawa dia benar-benar gembira.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan