Menteri Kehadiran Wanita New Zealand pergi ke hospital dengan basikal

Wanita di seluruh dunia diserang oleh Julie Ann Genter yang berusia 38 tahun, Menteri Hal Ehwal Wanita di kerajaan New Zealand.

Pada 42 minggu menteri wanita hamil pergi untuk melahirkan basikal.

Dia sampai ke hospital bersalin tanpa sebarang masalah, "meletak kenderaan" roda dua dan segera pergi ke hospital, sejak kelahiran sudah bermula.

Julie Ann Genter dikenali di seluruh negara bukan sahaja sebagai pembela kepentingan wanita, tetapi juga sebagai ahli ekologi aktif, ketua cawangan tempatan Parti Hijau. Ia sentiasa dan di mana-mana mempromosikan pengangkutan basikal, kerana ia cepat, sihat dan tidak meracuni alam sekitar dengan kewujudannya.

Dengan contoh peribadi, menteri New Zealand menunjukkan bahawa dengan kontraksi adalah sangat mungkin untuk mengawal diri anda dan untuk memegang tangan anda bukan sahaja diri anda, tetapi juga hendal. Dari rumah ke hospital, dia meliputi hampir 12 kilometer. Dalam perjalanan itu, dia ditemani oleh suaminya, yang pada waktu itu turut memasang sepeda.

Kumpulan sokongan untuk wanita yang bekerja (dan di klinik di negara ini adalah adat untuk melahirkan semua saudara mara, jika saudara-mara mempunyai keinginan untuk hadir), bagaimanapun, dengan kereta.

Pendedahan dan keberanian menteri hamil melanda pengguna Internet di seluruh dunia, kerana gambar itu mengarahkan Web secara langsung.

Genter menjadi ahli politik wanita kedua yang melahirkan pada tahun ini. Pada bulan Jun, perdana menteri negara, Jasinda Ardern, melahirkan seorang gadis, dan dia hampir menjadi buruh dari parlimen, bekerja untuk yang terakhir. Dalam masa sebulan setengah selepas melahirkan, Jasinda mula bekerja semula.

Heroin semasa, Julie Ann Genter, bercadang untuk duduk dengan anaknya yang baru lahir selama sekurang-kurangnya tiga bulan, dan kemudian suaminya akan menangani anak itu (seperti dalam keluarga Perdana Menteri), dan Julie sendiri akan kembali bekerja.

Kelahiran itu baik, wanita itu dalam bentuk fizikal yang sangat baik, kata doktor. Ia tidak dilaporkan lagi bagaimana pemergian ibu dengan bayi itu akan berlaku - dengan basikal atau kereta.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan