Ibu mengandung kelima dan sendirian: Maria Poroshina mendapat perceraian

Berita yang tidak disangka itu memukul peminat pelakon berusia 44 tahun, Maria Poroshin. Beberapa hari yang lalu, dia telah mengucapkan tahniah pada kehamilannya yang kelima, dan hari ini diketahui bahawa Mahkamah Daerah Tushinsky Moscow memutuskan untuk membubarkan perkahwinan Mary Poroshin dan Ilya Drevnova.

Hubungan keluarga mereka bertahan 17 tahun, di mana pasangan itu menjadi ibu kepada tiga orang anak.

Dari perkahwinan sivil pertama dengan Gosha Kutsenko, anak perempuan Maria, Pauline sedang membesar. Drevnov Mary melahirkan tiga anak perempuan - Seraphim, Glafira dan Agrafen. Yang termuda - Glafira tahun ini telah berumur 2 tahun.

Keluarga pelakon itu memutuskan untuk tidak mengiklankan perceraian mereka.

Oleh itu, tiada siapa yang tahu bahawa Maria memfailkan permohonan dengan Mahkamah Tushinsky pada permulaan musim panas, dan hakim menyerahkan keputusan itu pada bulan Ogos. Mengenai pelakon kehamilan kelima itu diketahui selepas mahkamah menamatkan perkara ini.

Sebab-sebab perceraian secara senyap-senyap di kedua belah pihak.

Tidak lama dahulu, Ilya Drevnov berhujah bahawa Maria adalah nyonya rumah yang sangat baik, tukang masak yang sangat baik dan ibu yang elegan. Maria memuji suaminya untuk membantu kerja rumah dan mendakwa bahawa dia seorang bapa yang baik, kerana dia selalu berpartisipasi dalam kehidupan anak perempuan dan anak tiri.

Sumber tidak rasmi dari kalangan yang dekat dengan keluarga kawan mengeluh kepada wartawan di ibukota yang bahkan teman rapat tidak diberitahu mengenai alasan sebenarnya untuk perceraian itu, tetapi ada anggapan bahwa Maria hanya letih untuk membawa bahu wanita rapuh mereka beban tanggungjawab untuk keluarga besarkerana ada rumah tangga, dan menerima pendapatan asas, dan membesarkan anak-anak. Ilya Drevnov baru-baru ini bukanlah pelakon yang dicari-cari.

Maria juga mempunyai persahabatan yang baik dengan Gosha Kutsenko, dia membantu anak perempuannya, Polina, yang juga memilih profesion bertindak.

Sekarang Poroshina sedang menunggu anak kelima, membesarkan anak perempuannya (semuanya tinggal selepas perceraiannya) dan terus bertindak dalam filem. Kerja terbarunya, di mana dia mengambil bahagian dalam "posisi yang menarik", adalah siri TV "Chellochnitsy", perdana yang berlaku baru-baru ini di salah satu saluran TV pusat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan