Mengandung dan agresif: Evelina Bledans bertarung

Usaha para doktor kesuburan dan Evelina Bledans berusia 49 tahun dimahkotai dengan kejayaan.

Pada akhir bulan Ogos, pelakon dan penyampai TV memutuskan prosedur IVF dengan harapan dia dapat menanggung dan melahirkan anak ketiga. Prosedur penanaman semula embrio dilakukan di bawah penglihatan kamera video, Evelyn bersetuju untuk difilemkan oleh pengendali salah satu saluran TV pusat.

Pada masa itu, tidak jelas sama ada embrio ditimbulkan atau tidak, sama ada kehamilan telah berlaku.

Sekarang Evelyn tidak menyembunyikan - ujian memberikan hasil yang positif, dia menjangkakan kanak-kanak.

Acara yang menggembirakan untuk tuan rumah TV itu telah dibincangkan hari sebelumnya sebagai sebahagian daripada pameran Andrei Malakhov. Ia berada di sana yang hamil Bledans dan meletakkan perjuangan.

Pencerobohannya menyerang salah seorang penonton, yang mengambil kebebasan bercakap dengan kritikal mengenai kehamilan baru penyampai TV berusia 49 tahun itu. Dipukul, kerana ternyata, adalah pengarah teater "Kami" Elena Lebedeva.

Elena Lebedeva

Lebedeva di dalam dewan menyatakan pendapatnya bahawa Bledans hanya seorang egois, dia merosakkan kesihatan anak itu hanya kerana dia ingin menggagalkan momen kemuliaannya dan menyatakan ketakutan bahawa penyampai TV akan sekali lagi mempunyai anak dengan sindrom Down. "Lagipun, tiada siapa yang memerlukannya, baik anda ataupun masyarakat," kata penonton, yang mana dia bayar.

Bledans menghampirinya dan beberapa kali memukulnya dengan keras di bawah mukanya.

Momen ini dapat dilihat dalam video ini dari 23 minit.

Ingatlah bahawa Evelyn sedang membesar kanak-kanak dengan sindrom Down - Semen. Anak lelaki penyampai TV "istimewa" dilahirkan dalam perkahwinan dengan pengarah Alexander Semin. Keluarga itu berpecah setahun yang lalu. Evelina kini merancang untuk menanggung, melahirkan dan menaikkan anak sahaja.

Bibit dia melahirkan selepas 40 tahun. Kehamilan berikutnya berakhir dengan kelahiran seorang gadis mati. Kehamilan yang terhasil daripada IVF adalah yang ketiga.

Dari perkhidmatan ibu suruhan Bledans secara mutlak ditolak. Dia menyatakan bahawa dalam tempoh 49 tahun berasa cukup kuat untuk menanggung dan melahirkan bayi sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan