Anak lelaki Belgium menamatkan sekolah pada usia 8 tahun dan pergi ke universiti

Sukarelawan Little Belgian Laurent Simon lulus dari sekolah menengah dalam 8 tahun beliau. Beliau cemerlang mengikuti peperiksaan bersama-sama dengan graduan lain tahun ini (mereka berusia 17-18 tahun) dan sekarang bersiap sedia untuk universiti.

Dia belajar program sekolah enam tahun dalam masa enam bulan sahaja.

Tahap IQ lelaki adalah 145, yang jauh lebih tinggi daripada IQ bukan sahaja untuk rakan-rakannya, tetapi juga untuk kebanyakan orang dewasa di planet ini. Tahap IQ 140 dan ke atas dianggap intelek genius.

Di mana universiti akan pergi, lapan ajaib masih belum diputuskan - dia memilih antara matematik dan fizik.

Ibu bapa mendakwa bahawa walaupun dalam usia muda anak mereka tidak bermain dengan mainan, dia tidak berminat dengan tunggangan. Dari usia 6 tahun, sebaik sahaja dia belajar membaca, Laurent mula membaca kesusasteraan perubatan.

Hanya setahun yang lalu, budak lelaki Saya mahu menjadi pakar bedah, kemudian seorang angkasawantetapi sekarang bahawa peperiksaan akhir berakhir, dia bertekad untuk mengikat hidupnya bersama-sama. dengan teknologi komputer.

Ibu bapa yang berbakat itu berpendapat bahawa ia tidak penting bagi mereka apa yang dipilih oleh anak lelaki, jika hanya dia yang baik, jika hanya dia gembira.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan