Dia merasakan yang terbaik dia boleh: Di Bashkiria, ibu kepada banyak anak memberikan vodka anak perempuannya

Cara yang biasa untuk merawat penyakit kanak-kanak dilakukan oleh seorang ibu dari banyak kanak-kanak di Bashkiria.

Sekarang, untuk pendekatan yang tidak konvensional kepada penyediaan penjagaan perubatan untuk pendakwa kanak-kanak menuduh dia sakit hati dengan anak di bawah umur.

Anak perempuan perempuan berusia dua tahun itu jatuh sakit, batuk dan demam diperhatikan selama seminggu.

Daripada memanggil doktor dan pergi ke farmasi untuk ubat untuk kanak-kanak, Ibu kepada lima anak memutuskan untuk minum vodka bayi. Resipi seperti ubat tradisional, dalam pendapat wanita, sangat membantu orang dewasa.

Wanita berusia 35 tahun sendiri tidak suka mengambil "ubat" dan melakukannya dengan kerap.

Jiran menuntut ibu merawat kanak-kanak kasar dan kejam, seringkali menghukum, menjerit, mabuk.

Ia adalah jiran-jiran yang memanggil polis apabila mereka menyedari bahawa anak itu tidak kelihatan di jalan selama seminggu.

Pengawal mendapati bayi dalam keadaan serius. Dia tidak kemas, sakit.

Doktor yang melawat doktor menilai keadaannya sebagai kritikal. Bayi itu dibawa ke unit rawatan rapi hospital bandar Ufa.

Tinjauan itu menunjukkan bahawa gadis itu pneumonia dua hala dan meningoencephalitis, dan juga penipisan badan akibat kekurangan nutrisi dan kekurangan. Di samping itu, kanak-kanak mempunyai tanda-tanda keracunan alkohol dan mabuk yang teruk.

Baki empat kanak-kanak juga diambil dari ibu dan dihantar ke hospital untuk diperiksa. Semua telah mendedahkan kekurangan berat badan, keletihan.

Berkenaan dengan ibu yang sangat menumpukan perhatian pada anak sakit, kes jenayah telah dibuka.

Ia dirancang bahawa mahkamah tidak lama lagi akan mempertimbangkan isu merosakkan hak keibubapaannya kepada lima orang anak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan