Gerhana untuk penyelamatan: ahli nujum dipanggil 11 Ogos hari yang ideal untuk mengandung anak-anak.

Gerhana solar yang menanti penduduk planet pada 11 Ogos 2018 dipertimbangkan salah satu hari yang terbaik untuk mengandung anak-anak pada abad ini.

Dengan ramalan ini muncul beberapa ahli nujum Rusia. Mereka mendakwa bahawa mereka yang dikandung pada hari ini akan mempunyai kesihatan yang sangat baik, mereka sedang menunggu kejayaan dan banyak yang dibayangkan pada 11 Ogos 2018 akan dapat dicapai ketinggian yang luar biasa dalam kehidupan.

Astrologer Natalia Zakharova memberi amaran bahawa hari ini anda tidak hanya perlu berfikir tentang keturunan, tetapi juga untuk memberi perhatian kepada semua idea baru yang akan dilahirkan pada siang hari dan, yang paling penting, pada puncak gerhana - pada jam 12.30-12.47 Moscow.

Impak yang paling positif dari gerhana di Leo akan berlaku pada lelaki dan wanita yang dilahirkan di bawah tanda-tanda Aquarius, Leo, Taurus dan Scorpio. Jika wakil-wakil tanda-tanda ini telah lama bermimpi pengisian semula dalam keluarga, pada 11 Ogos bahawa yang diinginkan dapat menjadi kenyataan.

Gerhana solar peribadi, ingat akan bermula pada 12.21 masa Moscow, dan akan berakhir pada 12.50.

Tonton tindakan serentak yang menarik akan dapat penduduk Mongolia, Kazakhstan, China. Di Rusia, penduduk di wilayah Rusia tengah, Siberia dan Timur Jauh boleh melihat gerhana.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan