Anna Semenovich dengan tajam tidak meminta nasihatnya untuk mempunyai bayi

Penyanyi Rusia, Anna Semenovich, berusia 39 tahun, mendongkrak pelanggannya di rangkaian sosial dan menuntut untuk berhenti memberikan nasihatnya untuk mempunyai bayi, tergesa-gesa bersalin.

Dia menyatakan bahawa dia sendiri akan mengetahui bila dan dari mana untuk melahirkan anak-anaknya dan sama ada ia harus dilakukan sama sekali.

Biasanya, Anna selalu bersikap positif, dan rayuan sedemikian sangat terkejut dengan peminat dan rakan sekerja Semenovich di kedai muzik.

Rupa-rupanya, pelakon itu sangat "dipatahkan" oleh pembenci, yang selalu mengingatkan bintang yang "masa sudah habis dan tidak lama lagi boleh menghindarinya daripada melahirkan anak."

Kehidupan peribadi Anna Semenovich adalah rahsia di belakang tujuh meterai. Dia dikreditkan dengan novel dengan semua rakan skating semasa penyertaannya dalam pertunjukan "Zaman Ais". Walaupun kaki langsing dan payudara yang mengagumkan, Semenovich untuk masa yang lama tidak dapat mencari pasangan hidup.

Tidak lama dahulu, dia mula bertemu dengan usahawan Dmitry Kashintsev. Persoalan anak-anak untuk Semenovich adalah salah satu yang dilarang, dia cuba untuk tidak pernah menjawab wartawan kepadanya, dengan gigih melindungi rahsia wanita pribadinya. Penyanyi berusia 39 tahun itu belum lagi mempunyai anak.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan