Seorang profesor Amerika mengadakan ceramah mengenai matematik untuk pelajar dengan bayi di tangannya.

Seorang profesor matematik Amerika menunjukkan contoh sikap berperikemanusiaan terhadap pelajar dan membuktikan bahawa sains dan pendidikan anak-anak tidak konsep yang bertentangan. Lelaki itu memberi kuliah mengenai matematik, memegang anak kecil salah seorang pelajarnya.

Morehouse College, 26, (Atlanta, GA) Wayne Heyer terpaksa mengambil anak perempuannya berumur lima bulan ke kelas. Pengasuh tidak dapat dijumpai, isteri sangat diperlukan untuk pergi ke doktor, dan pelajar mempunyai pelajaran terakhir sebelum ujian matematik yang menentukan. Dia hanya tidak mempunyai hak untuk menghadiri kolej. Oleh itu, ia memutuskan untuk bersekolah dengan seorang anak kecil.

Murid itu meminta maaf kepada Profesor Nathan Alexander dan menjelaskan kepada beliau apa yang menyebabkan kehadirannya yang aneh di kuliah. Dan kemudian profesor dia menawarkan untuk mengambil kanak-kanak itu untuk tempoh pengajaran supaya pelajar lebih selesa untuk mengambil nota maklumat dan tidak terganggu oleh kanak-kanak.

Sepanjang kuliah, bayi itu bersikap tenang. Dia berjaya tidur, lapar, makan dari botol. Profesor melakukan semua ini, tidak melihat dari kuliah untuk pelajar.

Salah satu daripada pendengar tidak dapat menahan dan mengambil gambar yang selama beberapa hari memecahkan semua rekod mengenai "suka" dan komen di Twitter.

Ketua kolej, David Thomas, juga mengetahui tentang kejadian itu dari Internet. Tetapi dia tidak memarahi gurunya, memberitahu pemberita bahawa guru telah menunjukkan daya tahan yang luar biasa, prinsip cinta dan ideologi.

Wartawan CNN, yang juga berminat dengan keperibadian guru matematik, guru itu sendiri menjelaskan bahawa dia melakukan ini bukan sahaja kerana cinta untuk subjeknya dan keinginan untuk menanamkannya pada pelajar, tetapi juga kerana menghormati seorang pelajar tertentu - bapa bayi itu. Beliau menyatakan bahawa pelajar ini adalah salah satu yang paling berterusan dalam kursus ini. Untuk membayar pendidikannya, dia bekerja dalam dua pekerjaan, sementara dia belajar sepenuh masa, membesarkan anak, mengambil bahagian dalam kehidupan kolej dan pertandingan sukan awam, dan hampir semua mata pelajaran lulus "cemerlang".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan