Orang Amerika yang lahir kepada sperma penderma dapat mencari empat puluh saudara lelaki dan perempuan

Penduduk Orlando Chianni Arroyo telah berusaha mencari saudara-saudaranya selama lima tahun yang lalu. Gadis itu sendiri dilahirkan akibat persenyawaan ibu oleh sperma penderma. Kisah ini memberitahu Metro penerbitan.

Heroin menjamin bahawa dia sentiasa mahu sekurang-kurangnya mengetahui sesuatu tentang ayahnya, dan juga menganggap bahawa dia adalah penderma sperma, tentang saudara-saudara yang mungkin.

Sekarang Kianni berumur 21 tahun, dia memulakan pencariannya dari usia 17 tahun. Selama ini, seorang penduduk Orlando telah meninjau ribuan dokumen dalam arkib tempatan.

Walaupun gadis itu berjaya mencari lebih kurang 40 adik beradik. Geografi kediaman mereka sangat luas - mereka tinggal di Amerika Syarikat, Kanada dan bahkan di Australia dan New Zealand. Saudara Amerika yang termuda hanya berusia lima bulan.

Salah seorang kakak perempuan hanya berusia lebih muda setahun daripada Kianni dan tinggal bersama dia di jalan yang sama. Ia adalah mungkin untuk menjalin hubungan dengan kakak saya dengan cepat, kini gadis-gadis itu berkawan dan berjumpa dengan kerap. Dengan saudara-mara lain, gadis itu terus berhubung dengan telefon dan kadang-kadang melawat mereka.

Tetapi pada mencari saudara-saudara, Kianni tidak berhenti dan mendapati ayahnya. Selepas bertemu sepenuh masa dengannya, gadis itu memanggilnya sebagai "lelaki yang sangat keren," dan kini dia cuba mengekalkan hubungan dengan ayahnya.

Wartawan Kianni Arroyo berkata bahawa dia ingin membawa semua saudara seimannya bersama-sama, dia berharap bahawa majlis itu akan dibentangkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan