Rahsia Papa: seorang warga Amerika telah menemui 11 orang saudara lelaki dan perempuan

Kehidupan seorang wanita Amerika berusia 58 tahun telah menjadi usaha yang menarik - dia sedang mencari saudara di seluruh negara. Ayah poligami beliau meninggalkan mereka di negeri-negeri yang berbeza.

Connie Hoye membayar untuk ujian genetik dan menggunakan perkhidmatan dalam talian genealogi. Ini membenarkannya untuk menemuinya lima beradik dan enam saudara lelaki. Mereka semua tinggal di negeri-negeri yang berbeza dan sehingga baru-baru ini tidak mengesyaki kewujudan satu sama lain. Usaha ini tidak berhenti - Connie yakin bahawa saudara perempuannya dan adik-beradiknya lebih banyak lagi.

Hakikatnya ialah wanita itu "bertuah" dengan ayahnya - dia seorang lelaki yang sangat berkesan dan sentiasa popular dengan wanita yang bertentangan seks.

Pada tahun 1962, Anton William Barron meninggalkan ibu Connie, gadis itu kira-kira dua tahun pada masa itu. Perceraian itu disebabkan oleh fakta bahawa bapanya dibawa terbawa oleh jururawat hospital di mana isterinya melahirkan.

Apabila jururawat juga mempunyai anak dari Barron, dia meninggalkannya dan pergi ke wanita lain.

Sepanjang hidupnya, ayah amorous dengan banyak anak pergi ke Idaho, Washington, Wisconsin dan California, ke Texas dan negara-negara lain. Dalam setiap mereka dia mempunyai hubungan sulit dan anak-anak dilahirkan.

Pada masa yang sama, sebagai seorang yang jujur, Anton Dia menganggapnya perlu untuk berkahwin dengan setiap kekasih.

Pihak berkuasa Louisiana menahannya kerana poligami. Pada masa itu, lelaki itu hanya berada di negeri ini lima isteri sah.

Pada tahun 1979, Anthony meninggal dunia dengan kematian Don Juan ini. Dalam kemarahan, dia dibunuh oleh suami salah seorang wanita, yang poligami mengambil dari keluarga.

Connie bermimpi mencari semua anak-anak ayahnya yang cuai dan kumpulkan mereka di meja yang sama.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan