Amerika ditangkap kerana cuba mendedahkan Santa Claus

Di Texas, polis terpaksa menangkap seorang lelaki yang cuba menggagalkan pertemuan wizard musim sejuk dan kanak-kanak Santa. Aeron Ubransky, 31, memasuki gereja, di mana Santa menghabiskan sarapan pagi pra-percutian tradisional dengan anak-anak, dan mula menjerit bahawa sebenarnya, tiada Santa tidak wujud, bahawa orang dewasa hanya menipu anak-anak.

Seperti yang ternyata kemudian, lelaki itu memutuskan tindakan sedemikian dalam rangka protes itu. Dia dan tiga kawannya memutuskan bahawa sudah tiba masanya untuk mengakhiri "pemerintahan diktator Santa" dan menghilangkan imej penyihir Krismas di mata anak-anak.

Pada mulanya, Aeron dengan sopan diminta bersara dan tidak mengganggu komunikasi Santa dengan anak-anak kecil itu, tetapi dia terus menjerit dan melaungkan slogan. Kemudian pegawai penguatkuasa undang-undang terpaksa menangkapnya dan membawanya ke balai polis. Lelaki itu tidak menjelaskan mengapa dia begitu tersinggung oleh Santa.

Perlu diperhatikan bahawa percubaan Urbansky dijadualkan pada malam Krismas - pada 24 Disember. Diharapkan proses itu akan terbuka dan mendedahkan, sebagaimana peguam percaya itu seorang orang Amerika menceroboh pada yang paling suci - iman anak-anak dalam keajaiban.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan