Alla Pugacheva memutuskan untuk menutup sekolah seni anak-anaknya

Muzik pop Diva Rusia menutup bengkel sekolah pop anak-anak mereka sendiriyang telah bekerja selama empat tahun.

Kelas di sekolah untuk kanak-kanak berbakat Alla Pugacheva dijalankan secara bebas. Dia menghabiskan kelas terakhirnya pada bulan Mei, dan selepas cuti pada bulan September, sekolah itu tidak membuka pintu kepada pelajar. Lamannya telah disekat, telefon adalah senyap.

Wakil-wakil prima donna melaporkan bahawa alasan untuk keputusan Alla Borisovna terletak pada kos yang besar yang harus ditanggung - menyewa sebuah bilik di tengah-tengah Moscow kos sejumlah besar.

Fakta bahawa sekolah itu perlu ditutup, Pugacheva berkata setahun yang lalu, tetapi ibu bapa murid memujuknya untuk meninggalkan segala-galanya seperti itu, mengambil kos membayar sewa kepada diri mereka sendiri.

Semua pelajar Pugacheva menerima bukti bahawa mereka telah menamatkan kursus di bengkel studionya. Ibu bapa menyatakan penghargaan mereka kepada prima donna dan menyatakan penyesalan bahawa anak-anak tidak lagi dapat menghadiri kelasnya. Prima donna, kata mereka, dapat mencari pendekatan kepada setiap anak, dan sekarang semua muridnya yang terdahulu tidak dapat membayangkan hidup tanpa muzik.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan