Bayar keadaan: adalah dicadangkan untuk membayar sokongan anak dari belanjawan

Timbalan-timbalan dari LDPR menyerahkan rang undang-undang kepada Duma Negeri, yang mana menunjukkan kemungkinan membayar tunjangan dari belanjawan kanak-kanak yang belum menerima pembayaran lebih daripada setengah tahun dari ibu bapa yang wajib membayar oleh keputusan mahkamah.

Dokumen ini menimbulkan reaksi bercampur-campur dalam kalangan anggota parlimen: ada yang yakin bahawa ini akan melindungi kepentingan anak-anak, sementara yang lain berpendapat bahawa jumlah penghutang berkaitan dengan inovasi akan meningkat dengan ketara.

Pengarang idea yang dicadangkan untuk meminda Perkara 113 Kanun Keluarga.

Bayaran balik dibayar kepada kanak-kanak daripada belanjawan yang mereka tawarkan dengan mengutip hutang dengan faedah terus dari penghutangOleh itu, hutang itu akan meningkat, dan penipu harus bukan anak, tetapi keadaandan dengan dia, seperti yang anda tahu, lelucon adalah buruk.

Pada bulan Mac tahun ini, timbalan Duma Negeri menyokong undang-undang yang membolehkan pengiktirafan penghutang untuk tunjangan, jika mereka tidak dapat menemui lebih dari setahun, yang hilang.

Dalam kes ini, kanak-kanak itu pencen sosial untuk kehilangan pencari nafkah.

Penciptaan dana pendanaan nasional telah dibincangkan untuk jangka masa yang lama, ia disokong oleh Presiden Vladimir Putin, tetapi Kementerian Kewangan masih belum menemui idea kelulusan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan