Alexander Gradsky dalam 68 tahun menjadi paus untuk kali keempat

Penyanyi terkenal Alexander Gradsky dalam 68 tahun menjadi ayah buat kali keempat. Pada 31 Oktober, isterinya undang-undang Marina Kotasenko melahirkan anak lelaki lain.

Penyampaian berlaku di klinik metropolitan, Marina tidak pergi ke luar negara, walaupun dia mempunyai peluang seperti itu.

Ibu dan bayi, menurut doktor hospital bersalin metropolitan, merasa sangat baik, melahirkan tanpa komplikasi. Telah diketahui bahawa anak lelaki yang baru lahir itu bernama Vanya.

Marina Kotasenko Gradsky yang berusia 37 tahun bertemu pada permulaan "sifar", sejak tahun 2003 mereka telah hidup bersama. Pada tahun 2014, Marina sudah membuat Gradsky senang dengan kelahiran anaknya Alexander.

Penyanyi terkenal dan bekas mentor ketat pertunjukan "Suara" berkahwin beberapa kali. Dari pernikahan ketiga ia juga mempunyai seorang anak, Daniel, dan seorang anak perempuan, Masha.

dengan daniel
dengan maria

Kepada Olga, ibu kepada Masha dan Daniel, dengan siapa dia, dengan cara hidup, selama kira-kira 20 tahun, dia telah berkahwin dengan Natalia Gradskaya dan pelakon Anastasia Vertinskaya.

Anak sulung pemuzik, yang dilahirkan pada tahun 1981, kini juga terlibat dalam muzik dan memiliki perniagaannya sendiri, anak perempuannya, Masha, dilahirkan pada tahun 1986, lulus dari Universiti Negeri Moscow dan bekerja sebagai tuan rumah TV dan pengurus seni.

Marina Kotasenko, pasangan sivil semasa, juga berkaitan dengan dunia seni. Dia seorang pelakon, dia lulus dari VGIK. Menjelang umur dia hanya setahun lebih tua daripada anak lelaki Gradsky Daniel.

Ia dilaporkan bagaimana pemberhentian Gradsky, yang termuda di hospital bersalin, akan diberikan. Tetapi ia akan menjadi simbol untuk memegangnya dengan lagu "Betapa indahnya dunia ini, lihat," di mana Selama beberapa dekad, lelaki dan perempuan telah dilepaskan dari rumah bersalin di seluruh negara.

Kembali pada tahun 1971, lagu ini dilakukan oleh ensemble Merry Boys, yang kemudiannya menyusun Alexander Gradsky muda.

Peminat penyanyi itu telah lama menunggu dia untuk membuat tawaran rasmi kepada Marina Kotasenko, tetapi setakat ini Gradsky tidak memberi alasan untuk mempercayai bahawa perkembangan sedemikian mungkin. Ia tidak dikecualikan bahawa kelahiran bayi akan menjadi "titik permulaan" yang sangat, selepas itu Gradsky akan berhenti menjadi seorang sarjana muda dengan banyak anak dan secara rasmi akan memasuki perkahwinan keempat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan