Pelakon Natalia Antonova pada usia 41 tahun menjadi ibu untuk kali keempat

Teater dan pelakon filem 41 tahun Natalia Antonova menjadi ibu buat kali keempat. Dan sekali lagi dia mempunyai anak laki-laki. Sekarang dia adalah ibu yang bahagia dari empat anak lelaki.

Pelakon itu sendiri menamakan kelahiran anak lelaki berikutnya dalam hidupnya yang merupakan peristiwa utama dan paling gembira sepanjang tahun dalam hidupnya. Dia menegaskan bahawa dia benar-benar gembira.

Mengenai aktris kehamilan keempat yang diketahui pada bulan September. Dia sendiri berkata bahawa dia meninggalkan kerja kerana dia menjangkakan anak keempat.

Dari pernikahan pertamanya ia mempunyai seorang putra Artem, serta anak-anak Nikita dan Maxim dari pernikahan saat ini yang kedua dengan pakar bedah ginekologi Nikolai Semenov. Sebagai tambahan kepada kanak-kanak biologi, Natalia membawa budak lelaki lain - Anton, anak lelaki suaminya sekarang dari perkawinan pertama.

Dia memohon maaf terlebih dahulu kepada peminat bahawa dia tidak dapat bermain semua persembahan yang dirancang, kerana dia mempunyai keadaan yang menarik.

Antonova adalah seorang pelakon genre dramatik, di pawagam beliau memainkan lebih daripada 40 peranan dan hampir semuanya dramatik. Sudah hamil, tahun ini dia mengambil bahagian dalam penggambaran tiga pameran TV, yang tidak lama lagi akan dibentangkan - "Bailiffs", "Di sebuah negara asing" dan "Hanya sebuah novel."

Natalya Antonova adalah salah seorang pelakon yang jarang berlaku keluarga, cinta dan kanak-kanak mengambil tempat pertama. Dan apa jua peranan yang menggoda di teater, menembak dalam filem, dia selalu membandingkan keinginan dan peluangnya sedemikian rupa sehingga tidak membahayakan orang yang disayanginya dengan kerja dan tidak meninggalkan sesiapa dari keluarga tanpa perhatian dan perhatian.

Kepada beliau bahawa kata-kata yang indah itu dimiliki: "Bukan satu peranan yang memenangi Oscar adalah bernilai kehidupan kanak-kanak."

Natalia berhasrat untuk kekal dalam masa singkat cuti bersalin. Ia dirancang bahawa pada musim semi dia akan mula bekerja, persembahan teater dengan penyertaannya telah dijadualkan pada 8 Mac, dan pelakon itu sendiri mengesahkan bahawa dia merancang untuk pergi ke panggung pada masa ini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan