Pelakon Maria Poroshina membayar sendiri hospital bersalin

Pelakon berusia 45 tahun Maria Poroshina bersiap untuk bersalin. Dia kini dalam bulan kesembilannya, dan bayi itu boleh dilahirkan pada hari tertentu. Telah diketahui bahawa dia telah memilih hospital bersalin dan dibayar sepenuhnya untuk perkhidmatannya.

Maria bercadang untuk melahirkan di Pusat Perinatal Ibu dan Anak, di bawah kontrak, kos perkhidmatan berjumlah 760 ribu Rubles.

Pelakon Kehamilan berakhir, dan orang hanya boleh tertanya-tanya bagaimana dia masih berjaya menyimpan rahsia nama bapa anak yang belum lahir.

Tidak lama dahulu, pelakon Yaroslav Boyko disyaki bapa, tetapi Maria menafikan maklumat ini. Dia menjawab kepada wartawan bahawa bapa sebenar bayinya tidak tinggal di Rusia, dan oleh itu ia tidak sepatutnya mencari dia di kalangan rakan-rakan rapatnya.

Sehingga kini, para wartawan yang merangkumi kehidupan bintang mempunyai keraguan tentang hal ini: diasumsikan dengan kenyataan seperti itu Maria cuba melindungi Boyko yang sudah berkahwin dari serangan media.

Tidak tahu kebenaran dan pelakon biasa. Jadi, salah satu kawan Maria mencadangkan bahawa suami masa depan Maria Ilya Drevnov dapat menjadi bapa bayi masa depan, dengan siapa dia bercerai musim panas ini, sudah berada dalam "posisi yang menarik". Seorang kawan memberitahu pemberita bahawa Drevnov sendiri tidak mahu anak lain dan menegaskan pengguguran, yang menjadi sebab perceraian. Mary memutuskan untuk melahirkan tanpa dia.

Maria sendiri kini cuba mengelak daripada bercakap tentang bapa biologi kanak-kanak itu.

Maria Poroshina, yang terikat pada lelakinya, kini hanya disokong oleh salah satu seks yang lebih kuat - bekas suaminya, Gosha Kutsenko. Dia sentiasa bersamanya di telefon, memberikan bantuan dalam pelbagai situasi kehidupan. Ini diberitahu oleh Kutsenko sendiri pada acara sosial baru-baru ini.

Maria sudah mempunyai empat orang anak. Bayi, yang sepatutnya dilahirkan tidak lama lagi, akan menjadi kelima. Anak sulung dari pernikahannya kepada Kutsenko Polina sudah berusia 22 tahun, tiga lagi anak perempuan dilahirkan dalam perkawinan dengan suami keduanya Ilya Drevnov. Seraphim berusia 13 tahun, Agrafene berusia 8 tahun, Glafira hanya berusia 2 tahun.

Perkahwinan dengan Drevnov berlangsung selama 17 tahun, dan sebab-sebab perceraian juga dirahsiakan.

Pencalonan Boyko termasuk dalam senarai calon yang disyaki tidak secara kebetulan - Maria telah lama disyaki melakukan hubungan perkahwinan dengan Brigitte. Beliau adalah rakan kongsi Poroshina dalam siri "Always Say Always" untuk sembilan musim filem itu.

Perkahwinan Boyko meletup di lipatan untuk masa yang lama. Isterinya Ramune Hodorkay adalah seorang wanita dengan kesabaran yang luar biasa. Dia terselamat dengan percintaan suaminya dengan Yevgeniya Dobrovolskaya dan juga kelahiran anak lelaki Boyko yang tidak sah dari hubungan ini. Beberapa lama kemudian, Ramune melahirkan seorang anak perempuan, Brigitte. Tetapi hubungan terus menjadi "tegang." Ada kemungkinan bahawa untuk menyelamatkan perkahwinan pasangan pada set, Maria memutuskan untuk menyekatnya.

Ramune hodorkayte

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan