Pelakon Jennifer Aniston pada usia 49 tahun akan menjadi ibu pertamanya

Aktres hollywood berusia 49 tahun jennifer aniston pertama menjadi ibu, ini dilaporkan oleh wartawan Globe. Tidak lama dahulu, pelakon itu melawat tempat perlindungan anak yatim piatu Mexico dan menjaga gadis itu, yang sekarang dia mahu mengadopsi.

Terdahulu, Aniston telah berulang kali menyatakan hasrat untuk menjadi ibu angkat, tetapi kemudian suaminya (kini bersara) Justin Theroux sentiasa mencari sebab untuk menangguhkan keputusan ini sehingga kemudian, merujuk kepada fakta bahawa "masa tidak benar."

Kali ini Aniston, yang tidak berkaitan dengan pendapat Justin, membuat keputusan yang tegas dan sudah mula membuat dokumen untuk penggunaan bayi.

Gadis itu, yang menjaga aktres, berusia 13 bulan. Bayi kehilangan kedua-dua ibu bapa dalam kemalangan kereta. Menurut Jennifer, dia segera merasakan hubungan dengan anak inisebaik sahaja saya melihatnya.

Aniston tidak mempunyai anak-anaknya, walaupun dia telah berkahwin dua kali: lima tahun dari 2000 hingga 2005 untuk Brad Pitt, dan dari 2015 hingga 2018 untuk Justin Theroux. Sebab mengapa dia tidak pernah melahirkan anaknya sendiri, Aniston diam.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan