Pelakon Daria Melnikova kini akan berkongsi pengalaman ibunya dengan peminat

Daria Melnikova, bintang "Daud Daddy" hanya dua bulan lalu menjadi dua kali seorang ibu, melahirkan anaknya yang kedua. Dan jika sebelum ini dia cuba mengelak daripada membincangkan kehidupan peribadi dan isu-isu membesarkan anak-anak dengan orang yang tidak dikenali, kini semuanya telah berubah. Pelakon memulakan blog mengenai ibu dan secara aktif berkongsi nasihatnya dengan ibu-ibu lain.

Salah satu petua pertama adalah cadangan untuk menggosok perut dengan berus kering sebelum mandi untuk mengelakkan tanda regangan pada kulit selepas kehamilan. Daria juga menasihati kanak-kanak perempuan dan wanita untuk mencintai tubuh mereka sendiri, kerana tanpa ini, harga diri yang mencukupi adalah mustahil.

Musim panas lalu, media mengetahui tentang kehamilan kedua Melnikova, pada musim luruh maklumat itu disahkan secara rasmi - di Teater Yermolova mereka mengesahkan bahawa pelakon itu sedang bersalin.

Selama lima tahun, Daria Melnikova adalah isteri pelakon terkenal Artur Smolyaninov. Anak sulung pasangan pelakon Arthur berusia 3 tahun, yang termuda dilahirkan pada Disember 2018 sahaja.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan