Pelakon Anna Khilkevich berkata dia akan mencuba segala cara untuk melahirkan seorang anak lelaki

Pelakon Anna Khilkevich memikirkan anak ketiga, sementara dia yakin bahawa dia akan mencari jalan untuk melahirkan anak betul anak lelaki. Pada hari yang lain, anak perempuan Anna yang paling muda akan berumur hanya 5 bulan, namun keinginan untuk mempunyai anak ketiga dengan bintang "Univer" telah muncul, yang tidak teragak-agak untuk memberitahu peminat dan pelanggannya.

Anna belajar forum Internet, bercakap dengan rakan-rakannya dan membuat kesimpulan bahawa lelaki yang minum arak ringan (wain, bir) lebih cenderung menjadi bapa perempuan, dan lelaki yang meminum alkohol kuat lebih sering mempunyai anak lelaki. Anna berjanji untuk mencuba kaedah ini untuk melahirkan seorang anak lelaki.

Malangnya, tiada seorang pun daripada teman wanita mereka memberitahu Anna bahawa minum dalam lelaki mengurangkan kebolehan reproduktif sama sekali, dan seks kanak-kanak itu tidak bergantung kepada jenis minuman beralkohol, tetapi semata-mata pada set kromosom dalam sel sperma - XX atau XY. Mempengaruhi kemungkinan persenyawaan satu atau lain jenis sperma kepada seseorang yang tidak mampu.

Haste dengan anaknya Khilkevich, bagaimanapun, tidak berniat. Resipi untuk konsepsi anak lelaki yang berjaya dikumpulkan untuk kegunaan masa depan.

Pelakon itu mengakui bahawa dia kecewa dengan kelahiran anak perempuannya yang kedua - perbezaan antara kanak-kanak terlalu kecil. Arianna yang berusia tiga tahun masih memerlukan perhatian dari ibunya, tetapi Anna secara fizikal tidak dapat memberikan perhatian kepadanya seperti yang diperlukannya - Masha yang berusia lima bulan memerlukan banyak perhatian. Anak ketiga akan menjadi bencana sebenar sekarang, tetapi anaknya diperlukan pada masa depan, tentu saja, kata Khilkevich.

Anna Khilkevich yang berusia 32 tahun menjadi terkenal dalam penggambaran dalam siri komedi Univer. Perkahwinan pertama Khilkevich dengan penerbit siri Anton Pokrepa berlangsung hanya setahun. Kemudian pasangan itu berpecah. Perkahwinan kedua memberikan apa yang dia impikan - sebuah keluarga yang kuat. Pada tahun 2015, Anna berkahwin dengan ahli perniagaan Arthur Volkov, dia adalah bapa kepada dua anak perempuan Arianna dan Maria.

dengan Anton Pokrepoy
dengan Arthur Volkov

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan