Pelakon Anna Khilkevich menjadi dua kali seorang ibu

Anna Khilkevich, pelakon, bintang siri TV "Univer" menjadi dua kali ibu.

Dia mempunyai anak perempuan. Penyerahan berlaku di klinik elit Moscow "Lapino", di tempat yang sama di mana anak perempuan pertama Khilkevich dilahirkan tiga tahun lalu.

Dia menyedari kehamilan aktres pada musim bunga, walaupun hakikatnya Anna sendiri cuba menyembunyikan perut yang semakin meningkat dan tidak membincangkan isu ini dengan wartawan dan pelanggan di rangkaian sosial.

Apabila ia menjadi tidak berguna untuk bersembunyi, Anna Khilkevich secara rasmi mengumumkan kehamilan kedua.

Anak perempuan kedua Anna agak lambat - penampilannya dijangka pada 16 atau 17 Ogos, tetapi gadis itu dilahirkan pada 20 Ogos. Terdahulu, Khilkevich bercakap tentang berharap melahirkan pada 7 Ogos untuk membuat hadiah terbaik dalam kehidupan suaminya pada ulang tahun perkahwinan mereka. Tetapi semuanya berlaku pada masa yang berlainan.

Nama bayi tidak dilaporkan. Tetapi Anna tidak menyembunyikan wajahnya daripada para pelanggan, berdasarkan gambar di Internet.

Semasa kehamilan, pelakon itu menjalani gaya hidup aktif, tidak pergi cuti bersalin, terus menghadiri pelbagai acara dan banyak bekerja.

Adalah diketahui bahawa perbelanjaan di klinik untuk kos melahirkan Anna dan suaminya dalam satu juta rubel.

Untuk kehamilan Anna pulih hampir 15 kilogram, kini dia perlu segera membuat keputusan, kerana, seperti selepas kelahiran yang pertama, dia tidak berhasrat untuk duduk di cuti bersalin, dia dijangka akan bekerja dan menembak dalam beberapa projek sekaligus.

Bagi pelanggannya di Internet, Anna menerbitkan satu jawatan di mana beliau menyatakan terima kasihnya kepada doktor, dan juga menyatakan harapan bahawa anak sulung sekarang "akan menjadi seseorang di dalam troll adik".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan