Pelakon Pavel Priluchny mula mengucapkan tahniah kepada penambahan keluarga

Peminat bintang siri TV "Major" Pavel Priluchnyi mula mengucapkan tahniah kepada idola mengenai tambahan yang akan berlaku - kepada pasangannya Agatha Mutseniece disyaki dalam kehamilan ketiga. Acara itu adalah kemunculan seorang Agatha yang berusia 29 tahun dan pasangannya di premis Tobol. Pada acara sosial, Agatha datang dalam pakaian baldu, yang hampir tidak menyembunyikan perut bulat.

Sudah tentu, pelakon dan model tidak berjaya memilih pakaian untuk keluar, tetapi kebanyakan penonton menyimpulkan bahawa dia masih mengandung, yang mana pasangan Proluchnykh bermula dan segera mengucapkan tahniah.

Perlu diingatkan bahawa baik Pavel maupun Agathe tidak memberi respon kepada tahapan ini dengan cara apa pun, tanpa mengesahkan maklumat tentang kehamilan, tetapi tanpa membantahnya.

Perkahwinan Pavel Priluchny dan Agatha Muceniece telah diadakan pada tahun 2011. Dua tahun kemudian, seorang lelaki dilahirkan, yang bernama Timothy. Tiga tahun kemudian, anak perempuan Mia dilahirkan. Sekiranya berita mengenai kehamilan ternyata benar, maka anak ketiga pasangan bintang akan dilahirkan.

Pavel dan Agatha bertemu dengan set siri "Sekolah Tertutup". Sebelum ini, Paul telah dikaitkan dengan novel dengan pelakon Hollywood, Nikki Reed.

Perkahwinan Paul dan Agatha adalah misteri. Setahun yang lalu, pasangan itu mengalami krisis yang teruk dalam hubungan itu, dan ia hampir menjadi perceraian. Para pelakon sendiri sekarang mengatakan bahawa mereka hanya buat sementara waktu "menunaikan perkahwinan mereka pada jeda" sehingga selesai rekonsiliasi. Sebulan sebelum penampilan sensasi Agatha di premi Tobol, pasangan tersebut menyatakan itu impian anak ketiga dan sudah memungut namanya, dan ini hanya mengukuhkan peminat pada pendapat bahawa Agatha masih mengandung.

dengan keluarga
dengan Nikki Reed

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan