Paterniti tanpa komitmen: pelakon Vladimir Yepifantsev sedang bersiap untuk menjadi bapa buat kali ketiga, tetapi tidak akan berkahwin

Vladimir Yepifantsev, bintang siri TV "Fierce" dan "Flint" sedang mempersiapkan menjadi ayah buat kali ketiga.

Dilaporkan bahawa teman wanita berusia 24 tahun pelakon itu, yang akan berusia 47 tahun, Yulia Semenova hamil. Mengikut keputusan diagnostik awal, seorang gadis harus dilahirkan.

Walaupun hakikatnya melahirkan anak sudah lama, dia tidak berniat untuk berkahwin dengan Semyonova Epifantsev.

Beliau secara rasmi menyatakan bahawa konvensyen seperti cap dalam pasport sama sekali tidak ada padanya. Dan kerana dia tidak melepaskan anak itu, tetapi tidak akan pergi ke pendaftar.

Pengalaman perkahwinan di Epifantsev cukup mengagumkan - ia telah menikah dengan pelakon Yulia Stebunova, dan kemudian kepada pelakon Anastasia Vedenskaya.

Sejak tahun 2015, Vladimir menolak hubungan perkahwinan rasmi secara umumnya dan dengan pelakon khususnya, dan oleh itu kekasihnya yang baru adalah lulusan dari akademi pertanian.

Yepifantsev mempunyai dua anak lelaki dari perkahwinannya yang terdahulu - Gorday berusia 13 tahun, dan Orpheus adalah 10. Dia jarang melihat anak-anak, walaupun dia selalu menekankan bahawa dia bangga dengan mereka dan mencintai mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan