Pelakon Konstantin Khabensky menjadi ayah dengan banyak anak

Dalam keluarga teater dan pelakon filem Konstantin Khabensky - satu peristiwa yang menggembirakan. Dia menjadi bapa buat kali ketiga.. Pelakon dan pasangan Khabensky Olga Litvinova melahirkan seorang anak perempuan. Belum dilaporkan apa nama yang digunakan oleh orang tua.

Bagi Konstantin yang berusia 47 tahun, anak ini adalah yang ketiga, dan isterinya yang kedua. Litvinova yang berusia 37 tahun dengan Konstantin sedang membesarkan anak perempuan bersama, Alexander, yang tidak lama lagi akan berusia tiga tahun.

Dari pernikahan pertamanya dengan wartawan Anastasia Smirnova, Khabensky mempunyai anak lelaki berusia 11 tahun, Vanya. Pada tahun 2008, Anastasia meninggal akibat kanser yang teruk. Vanya kini tinggal di Sepanyol bersama neneknya, jarang melihat bapanya.

Mengenai kehamilan pelakon Teater Seni Chekhov yang dinamakan selepas Olga Litvinova menjadi terkenal pada musim gugur. Sehingga kelahirannya dia tidak meninggalkan kerja di teater, dia menyanyi, bermain di panggung, bekerja di pertunjukan dan konsert Tahun Baru.

Litvinova adalah keselamatan sebenar untuk Constantine, yang sangat sensitif terhadap kematian isterinya. Dan untuk diri sendiri Olga, hubungan ini menjadi salutary - dia serius dari perpisahan dari Maxim Vitorgan. Menikah Litvinov dan Khabensky pada tahun 2013.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan